Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов и Пеевски се подиграват на Кирил Петков, че не може да каже „меморандум“ (ВИДЕО)

21 февруари 2024, 10:22 часа • 18307 прочитания

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски се забавляваха с изказа на Кирил Петков и в днешните си изявления пред медиите сякаш малко му се подиграваха, че не може да каже думата „меморандум“.

Какво каза Петков?

Кирил Петков обяви решението на ПП-ДБ да предложат меморандум на ГЕРБ, но не артикулира правилно думата, което стана повод за шеги и закачки. ОЩЕ: Кирил Петков: Изработихме меморандум, който да стане договор между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

Закачката на Борисов и Пеевски

Първи започна Пеевски. „За мен е абсурдно в някакъв „моморандум“, както го нарекоха, да има желание за подялба на съдебната власт, антикорупционни агенции, съдебна власт“, каза той. ОЩЕ: Пеевски: Някой иска да си делне държавата по екзотичен начин (ВИЕДО)

1

Борисов пък се хвана за журналистическия въпрос, свързан с меморандума, като подкани: „Я го кажете правилно. Да го кажем правилно първо, това е важно“.

Лидерът на ГЕРБ продължи да се шегува с грешката на Петков. "Защо девет месеца те сменяха поголовно всичко, без изобщо да се сетят за подобен "моморандум", попита Борисов. ОЩЕ: Борисов след предложението за меморандум: Изборите две в едно са логичен завършек на некоалицията (ВИДЕО)

2

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес