X
 
 

Конкурират ли се българските медии коя първа няма да интервюира братовчеда Ради?

4108 0
photo of Конкурират ли се българските медии коя първа няма да интервюира братовчеда Ради?
Снимка: Правителствена пресслужба
"Българските медии се конкурират коя първа няма да интервюира братовчеда Ради и няма да заснеме къщата в Барселона". Това написа кандидатът за евродепутат от "БСП за България" Иво Христов във facebook по повод разкритията, които направи Елена Йончева и сигналите, които подаде до прокуратурата.

От пресцентъра на "Позитано" 20 припомнят, че Радослав Иванов - братовчед на Бойко Борисов, с когото премиерът твърди, че не разговаря от години, според документи от Търговския регистър, управлява фирми, които са били собственост на Бойко Борисов.

Водачът на евролистата на БСП Елена Йончева обяви, че братовчедът на премиера - Радослав Иванов, е собственик на бившия бизнес на Бойко Борисов, включително ИПОН. От своя страна по-рано Борисов заяви, че "с единия братовчед не се е виждал 40 г., с другите в съседните къщи не си говорил от 30 г."

Видно от справки по партидите на редица дружества, в които Борисов е имал участие като собственик и/или управител, е, че преди да стане кмет на Столична община и по-късно премиер, той е продал бизнеса си именно на братовчед си Радослав Венциславов Иванов, категорична е обаче Елена Йончева.

Днес водачът на листата на "БСП за България" Елена Йончева показа още документи, които показват заменка, направена в полза на братовчеда на Борисов докато той е кмет на София.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Явор Дончев 5 Явор Дончев преди 4 месеца Профил на трол?
  Боли ги от бесепето, че Борисов изгради магистралите на България, а те нищичко не са направили. Борисов даже оправи изронената неподдържана комунистическа магистрала от София до Пазарджик на Тодор Живков, даже поправя и в момента тошовата магистрала от София до Правец и Ябланица, а уж беше ги оставил бесепето да ги ремонтира когато дойде на власт. Но БСП не идва на власт и той, ще не ще, се зае да виж още ›› оправя комунистическите парчета от магистралите. Всъщност по време на корумпираното тройно соцуправление на СерГей Станишев 2005-2009-та година, станишката построи участъка от магистрала Тракия между Оризаре и Стара Загора. Е те тоя участък е изработен калпаво, ама много калпаво- типично по социалистически. Дясната лента е пропаднала, изкорубена, на коловози, кръпките са една до друга. Колите там се тресат та се кинат. Затова там всички шофьори карат само в лявата лента. Оризаре-Стара Загора е апотеоз на пошлостта и лъжата на комунизма в лицето на Сергей Станишев и партията му БКП/БСП!!!
 • Иво Христов 4 Иво Христов преди 4 месеца Профил на трол?
  Колко са жалки ниновските комунисти, жалки и дребнави, но злобни и гнусни като господарите си от Кремъл! Актуално ще се пръсне от жлъч и злоба, но е безсилно дори с лъжовните уж изкази на Борисов. Брей, цяла партия БСП от престъпници и убийци и един единствен човек Бойко Борисов ги победи и разобличи! Браво, Борисов! Браво, Баце!
 • Иво Петков Христов президентски 4.1 Иво Петков Христов президентски преди 4 месеца Профил на трол?
  Забраната на компартията БСП у нас ще изведе страната ни по пътя на демокрацията и благополучието, както е било преди девети септември 1944 г. Тогава нашата родина е била на 9-то място в Европа. След комунистическия геноцид днес сме на предпоследно място преди Албания.
  : 1 !
 • СУЛТАН БОКО 3 СУЛТАН БОКО преди 4 месеца Профил на трол?
  ЗАВИЖДАТЕ ЛИ, БЕ КОМУНИСТИ ПРОСТИ, ЦЯЛ БУЛГАРИСТАН В МОЙ! ДОЛУ БКП!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Евалата на бойкл дето се е ридил там и ще умре....той каза още че предижизбори се лъже най много ....
  : 7 !
 • Анонимен 3.2 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Колкото пъти българските и турските комунисти бяха на власт, толкова пъти ограбваха хазната и държавата изпадаше във фалит, криза, безпътица, безработица, отчаяние: при Андрей Луканов, Любен Беров, Жан Виденов, Сергей Станишев, Пламен Орешарски. Ако селянката Курни докопа кокала, много бързо всичко ще бъде откраднато и България захвърлена в калта, мизерията и нищетата. Самата синьо-червена хамелео виж още ›› нка от село Крушовица ще избяга при синчето си Рафи в Америка, което работи в най-голямата граблива фирма на света- Голдън Сакс.
  : 2 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Бойко - Законът ГЕРБ : "Кради, за да имаш, върти далавери, за да управляваш" !
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  В бг няма ни един който да си е декларилал всичко пред държавата и нап...всеки крие нещо незаконно,особено пари.
  : 7 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Нинова и подчиненият й Радев ще отговарят един ден пред народен трибунал, ако при организирания сега от тях държавен преврат има цивилни жертви сред населението
  : 1 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Боце, започва да лъсва насрания ти задник - както казва народа ; "Чорапът започва да се разплита" ! Ха, като натири Цвъко, кога и на теб ще ти плюят под опашката .
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  БСП използва децата и внуците на старата комунистическата номенклатура да скачат, да викат, да искат смяна на системата със старата съветска система, изтребила цвета на българската нация при нахлуването на сталинските пълчища в България на 9-ти септември 1944 г.
  : 1 !