Радан Кънев: Sorry, колега Пеевски, явно и ДПС вече не ви чете вестниците

4902
Радан Кънев: Sorry, колега Пеевски, явно и ДПС вече не ви чете вестниците
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев направи интересен коментар на профила си във Фейсбук относно окончателното решение на парламента ремонтът на съветските изтребители МиГ-29, които българските Военновъздушни сили (ВВС) все още ползват, да се извършва от Полша.

„Sorry, колега Пеевски. Явно и ПГ на ДПС вече не ви чете вестниците“, написа Кънев, намеквайки, че партията също подкрепи ратификацията на междудържавния договор с Полша.

Радан Кънев: Реформаторите увеличават подкрепата си, ДПС губи

Изключително висок кредит на доверие за управляващите, изключителен такъв и за Реформаторите. Увеличаваме си резултата спрямо парламент...

Той уточнява, че с това решение парламентът отрязва тежки комисионерски и корупционни интереси и така се постига по-добра цена за бюджета.

„Което дава отговор защо определени "медии" така се развълнуваха, че почти забравиха да напишат, че съм травестит“, пише още Кънев.

Публикуваме без редакция коментарът на Радан Кънев във Фейсбук:

"Ратификацията на междудържавния договор с Полша за ремонт на МИГ-29 е на първо място гаранция, че България ще има боеспособна авиация.

Години наред, ние сме постоянно с максимум два годни за полет самолета, и то ремонтирани с подръчни средства, опасни за пилотите. Сега ще можем да разчитаме на боеспособна ескадрила във всеки момент.

Радан Кънев отказа да отговаря на Цветан Цветанов

Стремяхме се към второ място в София. Може да кажа, че в поне 5-6 района в София ще се явим на балотаж. Това заяви кандидатът на Реформ...

На второ ще можем безпроблемно да осъществяваме функциите по защита на българското небе.

На трето - ще бъдем независими от руския геостратегически интерес при поддръжка на авиацията си. Направихме крачка към пълна съвместимост на нашата авиация с ВВС на НАТО.

И не на последно място - отрязахме тежки комисионерски и корупционни интереси и така постигнахме по-добра цена за бюджета. Което дава отговор защо определени "медии" така се развълнуваха, че почти забравиха да напишат, че съм травестит.

Поздравления за министър Ненчев, правителството и партиите от мнозинството. Благодарности на опозиционната ДПС за подкрепата.

И да... Sorry, колега Пеевски. Явно и ПГ на ДПС вече не Ви чете вестниците. Керванът си върви, бавно, но на запад.

Радан Кънев и ДСБ се прицелиха директно в главния прокурор

Проектопредложение за промени в Конституцията, които доведоха до разнобой в управляващото мнозинство през пролетта, са внесли депутатит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика