Бисер Миланов се размечта какво ще прави с хиляди зад гърба си

49249
Бисер Миланов се размечта какво ще прави с хиляди зад гърба си
Снимка: БГНЕС

Скандалният Бисер Миланов-Петното не се отказва от мечтите си за лидерство и да е някакъв фактор в развитието на България, а не само в развитието на медийните рейтинги.

Според писмо на Миланов, изпратено до ПИК, той ще прави "мащабна среща с хиляди симпатизанти" на движението си "Свобода" (НДС). Тя ще се състои на 13 декември, от 15 часа в зала Вега в град Русе. Дневният ред щял да е следният:

Започва делото срещу Петното заради заканата му за убийство

Софийският районен съд ще заседава на 26 май по делото срещу Бисер Миланов, по прякор Петното, предаде БГНЕС. Миланов отговаря пред съ...

1. Разглеждане и приемане на Годишния отчет на НДС

2. Избиране на Управителен съвест на НДС

Миланов явно си вярва, защото в писмото налага рефрена: "Много сме и сме по-силни отвсякога". И натъртва, че опитите да му се оцапа аурата са се провалили - това се доказвало от "хиляди желаещи да се влеят в редиците на НДС"

Бисер Миланов също заявява, че няма да се откаже да търси морална и наказателна отговорност на всички които се опитаха да опетнят както неговото, така и името на НДС. "Хора като Йордан Бонев, Цветан Бонев и Гинка Танкова нямат място до мен и в редиците на НДС. Те са лъжци и предатели, подтиквани от дълбоки користи цели и лични интереси, служещи на национални предатели целящи унищожението Национално движение "Свобода", пише Миланов.

НС даде данните си за Христо Бисеров и за Петното на прокуратурата

Всичко, което установихме като факти и събрахме като данни, ще го дадем на прокуратурата. Това заяви депутатът от БСП и председател на ...

Един от най-великите българи е казал: "По делата ще ги познаеш. Затова каним и тримата по горе споменати, за да им дадем възможност да се обосноват за всички техни действия и бездействия пред обществото, както и пред самия Бисер Миланов", завършва писмото.

Припомняме, че Миланов се изправи пред Софийския районен съд по обвинение, че е отправил заплаха за убийство към протестиращата срещу кабинета "Орешарски" и 42-рото Народно събрание Боряна Георгиева с думите "Ще ти отрежа бавно и мъчително главата и след това ще ти се изходя във врата". В момента Миланов е на свобода под гаранция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Русе