iPhone 14 Pro Max от Flip.bg: Вижте ползите да си купите ремаркетиран телефон

5532
iPhone 14 Pro Max от Flip.bg: Вижте ползите да си купите ремаркетиран телефон
Снимка: Actualno.com

Традиционно, смартфоните на Apple са сред най-качествените електронни продукти, които могат да бъдат закупени “втора ръка”. Обикновено това важи за поколението iPhone, предхождащо актуалното. Затова с интерес използвахме възможността да тестваме ремаркетиран iPhone 14 Pro Max от Flip.bg.

Разопаковане

Телефонът бе в идеално състояние и дойде в елегантната кутия на компанията, което осигурява максимално близо изживяване до разопаковането на чисто нов телефон. В комплекта има ново зарядно устройство, инструмент за SIM карта, дипляна, която обяснява как работи успешния модел на Flip.bg, както и QR кодове, които ще ви доведат до инструкции за конкретния модел, който държите в ръцете си. Спретнато, приятно и без излишества.Ето какво показа времето, което прекарахме с устройството. Първо, би трябвало да е очевидно, но ще го кажем за протокола - дизайнът и качеството на изработката са върхови. Гърбът и лицето са от удароустойчиво стъкло, а рамката е от неръждаема стомана.


Производителност и дисплей

Чисто нов или ремаркетиран, чипсетът A16 Bionic с осемядрен процесор, плюс 5-ядрен графичен процесор, е като природна стихия. Приложенията летят, многозадачната работа е безпроблемна и дори сериозните игри вървят без засичане.От своя страна, големият 6,7-инчов Super Retina XDR OLED дисплей с честота на опресняване от 120Hz е радост за окото. Той е с HDR10, Dolby Vision и 2 хил. нита пикова яркост. С него гледането на видеоклипове, видеоигрите, и дори доброто старо сърфиране, са чиста радост от ярки цветове и гладки движения.

Отлични фото възможности и батерия

Основният 48-мегапикселов сензор прави невероятни снимки и видеоклипове, дори при слаба светлина. Кинематографичният (Cinematic) режим (4K@24/30fps) при заснемане на видео може да извади на показ вашият вътрешен Скорсезе, а телефото обективът е един от най-добрите, които можете да намерите в смартфон.Батерията на устройството е с капацитет 4323 mAh, държелива е, и без проблем осигурява цял ден стандартна работа.Не на последно място - целият този чудесен пакет от функционалност, технологии и дизайн идва със сериозна ценова премия спрямо чисто нов смартфон.

Присъдата

Когато става дума за продукт с добро съотношение качество/цена, обикновено имаме предвид по-скоро евтин, отколкото качествен вариант. С ремаркетираните “айфони” е обратното - въпросното съотношение е отлично, заради високото качество,подсладено с отлична ценова премия спрямо нов продукт. Това с пълна сила важи за този iPhone 14 Pro Max от Flip.bg. Накратко, този модел във от Flip.bg би трябвало да заинтригува всеки човек, който обича технологии от висок клас и едновременно с това търси добра сделка.

Удобство и сигурност за потребителите

Доставчикът на телефона, Flip.bg е технологичен стартъп, който има за цел да превърне интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно за купувачите на мобилни телефони. През последните 2 години Flip се установи като доверен партньор в онлайн пазаруването на българския пазар, със сигурно и удобно потребителско изживяване. Сред редицата предимства за потребителите са 24-месечната гаранция на устройствата, продавани в сайта; 30-дневна политика за безплатно връщане, бърза доставка, както и разнообразни опции за плащане, включително на вноски с 0% лихва. Всеки телефон преминава през строг технически процес на хардуерна и софтуерна проверка, ремонт и почистване, като всяко индивидуално устройство преминава през най-малко 67 отделни теста за качество. Налице е и сериозен екип за поддръжка на клиенти, който е готов да отговори на всяко запитване.

Бизнес и природа

Освен сигурността и качеството за клиентите, приоритет за Flip е и устойчивостта на бизнеса. Закупуването на ремаркетиран телефон има не само финансов смисъл, но също така е в съответствие с търсенето на екологични решения. Подходът на Flip намалява CO2 емисиите с впечатляващите 63% и подкрепя кръговата икономика, като позволява на потребителите да вземат отговорни решения за покупка.

Във Flip се продават модели на топ брандове като Apple, Samsung, Xiaomi и Huawei.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com