Без животински продукти в менюто на Ред Хот

4998
Без животински продукти в менюто на Ред Хот

Red Hot Chili Peppers (Ред Хот Чили Пепърс) ще пристигнат в София в деня на концерта си - 1 септември.

Калифорнийците ще направят кратка репетиция у нас часове преди да се качат на сцената пред хилядните развълнувани български фенове. Шоуто обещава да бъде експлозивно и да разтърси препълнената "Арена Армеец".

Купонът за концерта на RHCP започва още в 16 часа

Остават броени дни до разтърсващия концерт на култовите Red Hot Chili Peppers в София – 1 септември. Интересът към събитието е ...

За да се поддържа световното ниво, на което са свикнали музикантите, организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис" получиха подробен списък с изискванията на гостите. Както повечето велики изпълнители, и тези пътуват с личния си готвач. В менюто им, както е известно, не влизат никакви животински продукти, а главно плодове и зеленчуци. Освен условия към храната, петкратните носители на "Грами" (Grammy) поискаха и специална зала за медитации, точно зад сцената, която да бъде застлана с дебел мек килим, удобен за йога и релаксация. Самите съблекални пък трябва да са много широки, обзаведени с меки дивани, задължително не кожени, малки кафени масички и високи палмови дървета. По всяка вероятност някои от членовете на RHCP ще пристигнат заедно със семействата и дори децата си, точно затова и в бекстейджа ще има и тихи семейни и детски стаи.

Както Actualno.com вече извести, купонът започва още в 16 ч. с нашите Q-Check (Кю-чек) и подкрепата на Tuborg. Вратите на залата ще бъдат отворени в 18 ч., а към 20 ч. на сцената ще се качи подгряващата британска банда А.А.А.К. Веднага след нейния сет публиката ще види неповторимите Red Hot Chili Peppers.

От "София Мюзик Ентърпрайсис" призовават всички да се насочат по-рано към залата в деня на събитието, защото се очаква трафикът да бъде доста натоварен. Поради огромния интерес към шоуто булевард "Асен Йорданов" ще бъде с ограничен пропускателен режим между 18 и 23 часа. В района на булеварда пред "Арена Армеец" ще се допускат само коли, насочили се към паркинга на залата, а в двете платна ще е отворена само по една лента във всяка посока.

Придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата "Декларация за придружители на деца по време на масови мероприятия".

Ясно е коя група ще подгрява Red Hot Chili Peppers в София

Red Hot Chili Peppers избраха Британската банда As Able As Kane да подгрява на концерта им в София на 1 септември. Англичаните силно с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com