Дейвид Бекъм сам на корицата на Elle

21045
Дейвид Бекъм сам на корицата на Elle
Футболистът е първият мъж, който ще краси първата страница на престижното модно списание

Британската спортна легенда Дейвид Бекъм е първият мъж, който се появява сам на корицата на модното списание Elle. До сега много рядко можеше да се забележи мъж на първа страница и то само в компанията на изключително красиви девойки.

Според редакторите на списанието бившият британски капитан е заслужил мястото си на корицата, защото е национален герой. Бившата футболна звезда демонстрира съвършено тяло с многобройни татуировки.

Виктория Бекъм не дава на Дейвид да се снима гол

Дейвид Бекъм получи червен картон от жена си Виктория за разголените фотосесии за известни марки бельо, предаде БГНЕС. Известният футб...

През 1998 г. списанието посвети страницата си на трима сексапилни актьори Гари Олдман, Тим Роти и Юън Макгрегър, но като двойки с манекенки. В рекламният анонс на списанието се казва "Подгответе се, идва изданието с Бекъм".

След като се съгласи да позира футболистът каза, че е голяма чест, че е първият мъж, който се появява на корицата на престижното списание. Редакторката  Лорийн Кенди от своя страна не скри, че е очарована от Дейвид. "Бекъм е национален герой и икона. Използвахме го за изданието за Олимпиадата. Харесват го и жени и мъже. Всъщност кой не иска на корицата на модното списание да види най-красивия мъж на планетата?" пита Лорийн Кенди.

Редактор: Боряна Кръстева

Бекъм е най-стилният известен баща

Британският футболист Дейвид Бекъм оглави класация на най-стилните известни бащи, изготвена от испанския онлайн магазин Showroomprive...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com