Дженифър Анистън е най-красива на света според списание "Пийпъл"

4092
Дженифър Анистън е най-красива на света според списание "Пийпъл"
Снимка: Getty Images/Guliver

Актрисата Дженифър Анистън беше обявена за най-красивата жена на света за 2016 г. според американското списание „Пипъл“. Това е вторият път, в който тя получава отличието, като първият път е през 2004 година, предаде БГНЕС.

Пред изданието 47-годишната Анистън сподели, че се чувства много поласкана от титлата. Тя също така сподели, че се чувства най-красива, когато полага грижи за своето тяло. Актрисата заяви, че на нейната възраст трябва много да внимава с какво се храни, как спи и как се грижи за себе си.

Дженифър Анистън се е омъжила на тайна церемония

Холивудската звезда Дженифър Анистън се е омъжила за приятеля си Джъстин Теру на тайна церемония. Събитието се е състояло в имението на...

Дженифър допълва още, че според нея красотата на една жена идва от нейната „вътрешна увереност, мир, доброта и честност“. Според нея също така е много важно жените да поемат предизвикателства и да не се чувстват зле, ако нещата не стават по начина, по който те искат. „Не трябва да се чувствате като провал и да позволявате на хората да критикуват вашия живот и да ви карат да се чувствате сякаш сте се провалили в нещо“, допълни тя.

Нещото, което прави Анистън най-щастлива обаче е нейният съпруг актьорът Джъстин Теру. „Той е невероятно добър в толкова много неща и като цяло е добър човек“, допълва тя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com