Дъщерята на Уитни Хюстън е медикаментозна кома

34457
Дъщерята на Уитни Хюстън е медикаментозна кома
Снимка: Getty Images / Guliver

Боби Кристина Браун – дъщерята на починалата преди около 3 години певица Уитни Хюстън, е сложена да диша с вентилатор и настанена в спешното отделение. 21-годишното момиче е в медикаментозна кома. В резултат състоянието на мозъка й няма да бъде ясно, докато успокоителните не отшумят.

Браун е била открито в безсъзнание на дъното на вана, пълна с вода. Според съпругай тя не е дишала, когато той я открил в събота сутрин в дома им в Атланта. Говорителят на полицията допълва, че мъжът оказал първа помощ, докато дочакал помощ, информира CNN.

Мери Джей Блайдж спряла алкохола заради Уитни Хюстън

Мери Джей Блайдж разказа, че смъртта на приятелката й Уитни Хюстън толкова я шокирала, че спряла да пие, защото осъзнала "важността" на...

В информацията се допълва, че 21-годишната дъщеря на Уитни Хюстън е била открита надолу главата във ваната. По време на превозването й до спешното отделение медиците установили, че състоянието й е тежко и вероятно сърдечен проблем е довел до инцидента.

Говорителят на полицията коментира, че никой не знае причината за състоянието на младата жена. В допълнение се обяснява, че в петък (23 януари) полицията била повикана на същото място, след като съседите съобщили, че са чули насилие. След като никой не отворил вратата, полицаите не получили доказателство, че има проблем.

Боби Кристина Браун е единственото дете на Уитни Хюстън. Тя е родена през 1993 г. по време на брака й с певеца Боби Браун. Известната певица, която си отиде на 49 години през 2012 г., е обяснявала, че счита дъщеря си за вдъхновение. Хюстън също така казваше: „Когато погледна в очите й и видя себе си, продължавам. Казвам си: „Ще успея”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com