Гага филмира престоя си в София

5428
Гага филмира престоя си в София

Лейди Гага филмира престоя си в София. От четири дни звездата е в столицата ни, подготвяйки се за мега концерта тази вечер в "Арена Армеец", който е и първият от турнето "The Born This Way Ball" на Стария континент.

В собствената си социална мрежа Кралицата на провокациите публикува два нови епизода от поредицата видеa "зад кулисите" на Monstervision. Клиповете се радват на небивал интерес и освен в собствената мрежа на Гага "Little Monsters", те са вече и в YouTube. И двата филма, показващи живота на Гага зад сцената, са видени до момента от около 70 хиляди потребители, а коментарите са безброй.

В първия клип Лейди Гага се разхожда из столичната зала "Арена Армеец", придружавана от кучето Фози. В близо 4-минутния клип певицата прави кратка разходка към стаята за почивка зад сцената, която естествено е оборудвана според нейните изисквания - с личните й мебели, лампи и любими вещи.

Интересна е гледната точка на второто видео – то е заснето през очите на Гага и показва всичко, което тя вижда. Стъпките й върху пода, застлан с листа от рози, които настъпва, разходка из хотелската стая, пускането на душа в банята, черния сапун. Певицата казва, че прави тези видеа, за да документира всяко място, на което е била, да покаже на феновете си живота, как прекарва времето си – пиейки "странни европейски кафета", както самата тя се изразява. Според нея почитателите й биха искали да видят ежедневието на Гага през камерата, неподправено, нецензурирано. А и защото трябва да разбие клишетата, да "прекрачи границите", казва Гага докато сапунисва тялото си с черен сапун във ваната на фона на Едит Пиаф. Следва гримът, обувките "Louis Vuitton", бижутата и за финал – Гага излиза от хотела, за да се срещне с чакащите я отвън фенове.

Довечера в "Арена Армеец" Гага планира да впечатли дори и най-дръзките фенове – на сцената ще бъде издигнат цял средновековен замък. Концертът ще започне в 18:30 часа с гостуващия DJ – Lady Starlight, а от 19:30 часа на сцената ще се качи подгряващата група The Darkness. Около 20:30 часа Лейди Гага ще открие своя мега спектакъл.

Прочутият "Monster Pit" ще се случи и в София. Достъп до "балът" обаче ще получат само тези, които най-силно искат да усетят магията, наречена Гага. Тези, които са дошли най-рано, чакали са най-дълго и са облечени по най-подходящия начин за "балът" на скандалната певица, ще получат възможността да бъдат най-близо до чудовищното изживяване.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com