Искаш ли да подгряваш Red Hot Chili Peppers в София

3533
Искаш ли да подгряваш Red Hot Chili Peppers в София

 

Стана ясно, че една българска банда ще получи невероятния шанс да се качи на сцената на Red Hot Chili Peppers и да подгрява на това невероятно рок събитие у нас, което ще разтърси София на 1 септември, на стадион Георги Аспарухов.

София загрява за концерта на Red Hot

Българските фенове вече започнаха да загряват преди големия концерт на Red Hot Chili Peppers у нас, който ще се проведе на 1 септември ...

Коя ще бъде тя, ще бъде определено лично от мениджмънта на RHCP, който ще имат специфични критерии при избора на най-подходящата група. Бандите, които искат да се качат на сцената на Red Hot и да забият собствените си парчета пред многохилядна публика, сега имат възможността да сбъднат тази своя мечта.

Всички желаещи могат да се свържат с организаторите от Sofia Music Enterprises и да се запишат за кастинга. Групите, готови да се качат на сцената на Red Hot трябва да изпратят запис на две свои песни, кратко представяне на групата, снимки и видео на е-емайл sme@sme.bg. Ако бандата има сайт или профил в някоя от социалните мрежи, е желателно и те да бъдат включени. За повече информация посетете сайта на SМЕ sme.bg или изпращайте вашите въпроси на sme@sme.bg.

RHCP e една от бандите с ексклузивни хитове, вече превърнали се е класика. Банда, която всеки трябва да види на живо поне веднъж, заради тяхното неповторимо звучене, невероятно сценично присъствие и ненадминати импровизации.

Интересът към концерта в София е огромен, оставащите билети са все по-малко! Цените на билетите са от 70 лв. до 150 лв.

Вече е официално: Red Hot Chili Peppers са рок легенда

На тържествената церемония на 14 април в историческата Public Hall в Кливланд, Red Hot Chili Peppers бяха въведени в Залата на славата ...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com