Калина Крумова: Влюбя ли се, искам да се женя

24737
Калина Крумова: Влюбя ли се, искам да се женя

Влюбих се в бащата на сина ми, когато бях едва на 16 години, сподели Калина Крумова.

„Огнена, изпепеляваща любов, няма да имам друга такава... Не мога да кажа, че някой от близките ми е бил суперочарован, стресът за тях беше огромен, сигурно и за мен, но го разбрах по-късно. Завърших с отличие година и половина след като родих. Никога не съм бягала от час, не съм имала слаби оценки", разказва в интервю за сп. “Ева” тя.

Издават поредица за "начинаещи тийнейджъри" – "Европейски разказвачи"

От години на българския книжен пазар почти липсва литература за децата между 10 и 14 години. Една изключително динамична и важна за раз...

Тя не съжалява, че е родила толкова млада и не може да разбере жените, които искат първо да направят кариера, а бебето да оставят за по-късно. "Аз като се влюбя, започвам да искам да се женя и да раждам... Има една много хубава приказка: когато човек иска, намира начин, когато не иска, намира оправдания. В момента имам и кариера, и дете. За мен звучи несериозно да кажеш искам да направя кариера и тогава ще родя. Не виждам как няколко месеца биха ти попречили на кариерата".

Тв водещата споделя още, че по време на бременността сияела. "Бях много безотговорна бременна, признавам си. През последните десет дни преди да родя паднах три пъти. Като отидох на последната консултация, мъжът ми каза на лекаря: Докторе, кажете й да спре да се разхожда, има много сняг, поледица, постоянно пада. Вкъщи имаме бягаща пътека, кажете й да ходи по нея, не по снега."

Крумова и бащата на детето й решават да се оженят, преди то да се роди. "Решихме, че е хубаво, когато едно дете го има, това да се случва в семейство. Стана невероятен купон, въпреки че залата не беше украсена, нямаше подаръци за гостите. Аз бях много бременна тогава, сигурно бях качила 20 кг. Танцувах, играх хора. Бяхме невероятно щастливи. Често си гледам сватбените снимки, нито съм ги прибрала, нито съм ги изхвърлила. Бях красива, защото бях много щастлива," споделя още водещата.

Калина Крумова признава, че й тежи, че живее в София, а синът й в Бургас, но предпочита да му дава пример "да бъде амбициозен и да иска да върви напред. А това няма как да се случи, ако си гледаш часовника и искаш да работиш от осем до пет.

Даровитите деца ще получават целеви стипендии през 2013 г.

Правителството в оставка прие Програма на мерките за закрила на деца с изявени дарби през 2013 г. Целта е да се насърчат творческите за...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com