Ким Катрал се завръща за финала на новия "Сексът и градът“

5363
Ким Катрал се завръща за финала на новия "Сексът и градът“
Снимка: Getty Images

В нещо, което може да се опише само като мимолетен момент на холивудска раздяла, Ким Катрал ще се присъедини към "Просто ей така", което е продължението на женския сериал "Сексът и градът".

Актрисата ще се превъплъти в ролята на сексуално позитивната публицистка Саманта Джоунс за финала на втори сезон на сериала, съобщи "Variety". Героинята ѝ ще се появи само в една сцена, в която провежда телефонен разговор с Кари Брадшоу, изиграна, разбира се, от Сара Джесика Паркър.

Катрал е заснела епизодичната си роля на 22 март в Ню Йорк и в нито един момент не е била на снимачната площадка с Паркър или Майкъл Патрик Кинг. "New York Post" твърди, че екипът на сериала до голяма степен е бил държан в неведение относно спецификата на сцената и че името на Катрал дори не е фигурирало в списъка.

"Фактът, че го пазят в тайна, говори, че има някакъв намек, че тя може да се върне - не този сезон, но определено това е нещо, което ще накара хората да се върнат за трети сезон", казва източник пред изданието.

Интересното е, че премиерата на сезон 2 на "Просто ей така" е на 22 юни - в същия ден, в който Катрал трябва да се появи и в нов сериал на Netflix – "Glamorous", пише БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Ким Катрал смело захвърли дрехите на 65 (СНИМКА)

65-годишната Ким Катрал все още притежава пословичния сексапил на Саманта Джоунс и последната ѝ снимка го доказва. Актрисата позира в к...

За последен път Катрал играе Саманта Джоунс в слабо приетия "Сексът и градът 2" от 2010 г. Оттогава насам тя продължава да се занимава с разнообразни актьорски проекти, като се появява във филмите "Filthy Rich", "Queer as Folk" и "How I Met Your Father" по телевизията, а съвсем наскоро - заедно с Робърт де Ниро във филма "Кошмарно татенце".

Тя също така открито заяви нежеланието си да се завърне към франчайза "Сексът и градът", след като се отказа от третия игрален филм след появили се информации за вражда с Паркър.

ОЩЕ: Голямо име се завръща в продължението на "Сексът и градът" (СНИМКИ)

Когато през 2021 г. "Просто ей така" дебютира по Max - стрийминг услугата, известна преди това като HBO Max - феновете разбираемо бяха любопитни как сериалът ще адресира отсъствието на Саманта. Във филма се твърди, че героинята се е преместила в Лондон след разрива с Кери и нейните приятелки, но все пак направи няколко кратки "появявания" чрез текстови съобщения.

Саманта не е единствената обичана героиня от "Сексът и градът", която ще се завърне в предстоящия сезон. Към актьорския състав се присъединява и Джон Корбет, който се превъплъщава в ролята на Ейдън Шоу, влюбеният в Кери.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Неразпознаваем: Последната СНИМКА на Ален Делон натъжи света

Помните ли Жаси от "Сделка или не". Няма да познаете какво работи днес (СНИМКА)

Участничка в "Ергенът" се оплака след предаването. Вижте защо (СНИМКА)

Калин Сърменов с невиждана почит към българските театрали (СНИМКИ)

Владимир Зомбори с любовно обяснение на сцената на "Като две капки вода"

Предстои грандиозният бал на музея "Метрополитън" - Met Gala

"За Ергена": Киара посвети песен на романтичното шоу (ВИДЕО)

Куп звезди ще бъдат въведени в Залата на славата на рокендрола

Завръща ли се Том Холанд в четвъртата част на "Спайдърмен"?

Селин Дион откровено за модата, болестта и надеждата за чудо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com