Купонът за концерта на RHCP започва още в 16 часа

3857
Купонът за концерта на RHCP започва още в 16 часа

Остават броени дни до разтърсващия концерт на култовите Red Hot Chili Peppers в София – 1 септември. Интересът към събитието е огромен, а шоуто обещава да бъде грандиозно, съобщават организаторите.

Чушките ще взривят препълнената зала както с най-новите си парчета, така и с най-големите си световни хитове. Купонът пред Арена Армеец в събота ще започне още в 16 часа, a организаторите от СМЕ и Tuborg са подготвили редица изненади за многобройните фенове. На специална сцена ще забива родната групата Q-CHECK, която определя стила си като смесица от пънк, реге, ска и метъл. Те ще забавляват хората на открито преди старта на концерта, в компанията на добре изстудена бира.

"Вярвам, че концертът на Red Hot ще бъде музикалното събитие на годината. Вече са факт и петстотинте щастливци, които спечелиха билет за концерта от Tuborg и се надявам, че ще им осигурим едно наистина незабравимо преживяване", каза Маргарита Казакова, Бранд мениджър на марката в Карлсберг България.

Ограничено количество билети все още могат да бъдат закупени на цени от 90 до 200 лева в касите на TicketPro в цялата страна и онлайн.

Редактор: Калина Здравкова

Red Hot с нов разбиващ сингъл

На 11 юни на музикалния пазар излезе най-новият сингъл на Red Hot Chili Peppers "Brendan`s Death Song". Песента вече може да бъде нам...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com