Лейди Гага няма да пее на церемонията за наградите "Оскар" в неделя

2177
Лейди Гага няма да пее на церемонията за наградите "Оскар" в неделя
Снимка: Getty Images

Лейди Гага няма да участва в шоуто по време на връчването на наградите "Оскар" тази неделя, съобщи "Билборд", като цитира Глен Вайс, един от изпълнителните продуценти на церемонията.

На пресконференция с журналисти, проведена онлайн, той обясни, че Лейди Гага снима филм и смята, че не може да отдели за подготовка на представянето си необходимото време, за да отговори на очакванията. Изпълнителката е номинирана за най-добра оригинална песен към филм за "Hold My Hand" от "Топ Гън: Маверик".

В тази категория са включени също "Applause" от "Кажи го като жена", "Lift Me Up" от "Черната пантера: Уаканда завинаги", "Naatu Naatu" от индийския епос "RRR" и "This Is a Life" от "Всичко навсякъде наведнъж".

Лейди Гага ще се снима в продължението на "Жокера"

Продължението на филма "Жокера" с участието на американския актьор Хоакин Финикс, озаглавено Joker: Folie a Deux, ще излезе на 4 октомв...

"Поканихме всичките петима номинирани. Имаме страхотни отношения с Лейди Гага и нейния екип. Тя е в разгара на снимките на филм в момента, а ние почитаме филмовата индустрия", обясни Вайс, пише БТА.

За втори пореден път на церемонията за наградите "Оскар" изпълнител на номинирана за отличието песен няма да се включи в шоуто. Миналата година Ван Морисън не изпълни "Down to Joy" от филма "Белфаст".

Лейди Гага снима продължението на филма "Жокера" на режисьора Тод Филипс. "Уорнър брос" планира да пусне продукцията в началото на октомври 2024 г. – пет години след излизането на първата част.

Изпълнителката три пъти е участвала в шоуто при връчването на наградите "Оскар". През 2015 г. тя изпълни комбинация от четири песни от филма "Звукът на музиката" в чест на 50-ата годишнина от създаването му. В незабравим момент за "Оскар"-ите актрисата Джули Андрюс излезе на сцената в края на изпълнението на Гага и двете се прегърнаха. През 2016 г. певицата представи номинираната песен "Til It Happens to You" от документалния филм "The Hunting Ground". През 2019 г. Лейди Гага и Брадли Купър изпяха "Shallow" от продукцията "Роди се звезда". Сингълът им спечели наградата "Оскар".

Лейди Гага пуска ново парче към филма "Топ Гън: Маверик"

Лейди Гага пуска нова песен към филма "Топ Гън: Маверик", съобщи ЮПИ. Певицата и актриса съобщи в Инстаграм за новия си сингъл "Hold My...

Преди две седмици американската филмова академия обяви, че Риана ще изпълни на церемонията "Lift Me Up" от филма "Черната пантера: Уаканда завинаги". Актрисата и певица София Карсън, придружена от композитора Даян Уорън, ще представи "Аpplause" от "Кажи го като жена".

Номинираната за най-добра актриса в поддържаща роля Стефани Хсу ще се присъедини към изпълнението на "This Is a Life" от "Всичко навсякъде наведнъж", в който участва.

По време на церемонията ще бъде представена на живо и "Naatu Naatu" от индийския епос "RRR".

95-ата церемония по връчване на наградите "Оскар" ще се състои на 12 март в "Долби Тиътър" в Лос Анджелис с водещ Джими Кимъл.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com