Маги Алексиева – Mey тръгва на турне с легендарния Poogie Bell

17267
Маги Алексиева – Mey тръгва на турне с легендарния Poogie Bell

Изгряващата българска изпълнителка Маги Алексиева – Mey ще направи поредна сериозна крачка в своя творчески път. Очарователната певица тръгва на европейско турне с групата на легендарния барабанист Poogie Bell (Пуджи Бел), работил с Al Jarreau, Chaka Khan, Erykah Badu, Earth, Wind&Fire, David Bowie.

POOGIE BELL BAND и Маги Алексиева – Mey ще изнесат поредица от концерти в Полша, Италия, Германия и Англия. Началото на турнето е на 24 май с мега концерт в Познан, а големият финал на европейската обиколка е в Лондон с изпълнениe на 1 юни. С нетърпение се очаква и появата на музикантите в Милано на 28 май.

Green Day се завръщат със световно турне

Големият успех често е съпровождан от големи проблеми, особено когато става въпрос за метъл и рок сцената. Такъв е случаят и с американ...

Европейското турне на джазмените от POOGIE BELL BAND ще представи и новия им албум “SUGA TOP” в който Mey има основна роля. Тя изпълнява вокалите в няколко трака, с което се превръща в една от най-младите наши певици, имали шанса да работят и записват с музикант от подобна величина.

Веднага след предстоящото турне, Маги Алексиева – Mey ще замине за САЩ, където ще запише и свой самостоятелен албум с музикантите от POOGIE BELL BAND.

Mey започва да се занимава с музика в ранна детска възраст и пианото е нейно основно занимание. По-късно открива любовта към саксофона. Днес се изявява с момчетата от своята група – Александър Славчев (guitar&vocal), Радослав Славчев (bass), Краси Тодоров (keyboards) и Богомил Енчев ( drums).

В началото на месец май Mey издаде своето последно парче и видео към него. Авторската песен „Break my heart” се появява съвсем скоро след издаването на дебютния сингъл „I call it smile”. Музиката е дело на самия Poogie Bell, в колаборация с Brett Williams. Текстът е написан от Mey, а режисьор на видеото е Александър Сано.

Александър Сано режисира клипа на Маги Алексиева

Очарователната млада певица Маги Алексиева – Mey завърши работата по своето последно парче и видео към него. Break my heart ще бъ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com