Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Не е нещо, с което бих се гордяла" – певицата Диона признава дали е употребявала наркотици (СНИМКА)

12 февруари 2024, 14:34 часа

Певицата Диона признава в интервю за NOVА, че в миналото си е имало момент, в който е употребявала наркотици. "Аз редовно не взимам наркотици, посягала съм. Пробвала съм за първи път няколко години, след като дойдох в София, на 20 г. Сега съм на 28 г." – казва пред Мариян Станков – Мон Дьо. Кога наистина за последно преди да бъде арестувана е посегнала към наркотиците Диона не става ясно в интервюто.

Изпълнителката осъзнава грешката си и признава, че е сбъркала. "За мен е грозно. Не е нещо, с което бих се гордяла" - откровена е тя.

Снимка: Screenshot/NOVA

Още: Диона: Никога не съм си позволявала да употребявам забранено вещество и да шофирам (СНИМКИ)

Преживеният шок

Диона разказва, че задържането в ареста е било ужас за нея, защото никога не е преживявала подобно нещо. "На мен такова нещо ми се случва за първи път в живота. Неприятно, гадно, срамно. Не откриха нищо в мен, заведоха ме в килия. Прекарах там безкрайно време. Уплаших се много".

Още: Диона с първи думи и преобразен вид след ареста (СНИМКА)

Тя твърди, че помни всичко от деня, в който е била арестувана, и че няма какво да крие. Пред Мон Дьо обяснява, че сама е предложила да ѝ бъде направена кръвна проба, а информация за резултатите от тестове все още не е получила лично.

Шега и нелепо оправдание

Оправданията на Диона, че положителната проба за наличие на наркотици е в следствие на употребата на нурофен, предизвика многобройни коментари и различни реакции в социалните мрежи. Много нейни колеги дори си направиха нелепи шеги, като публикуваха видеа и снимки.

Впечатление прави, че Диона е помислила и върху поста си в социалните мрежи заедно с попфолк колегата си Константин. Певицата признава, че е постъпила детински и се извинява за това, че такова поведение не е пример за подражание.

Още: Майката на Диона бясна: Защо цялата държава си го изкарва на детето ми?! (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес