Новото кралско бебе идва скоро, има и нови снимки на братовчедка му Шарлот

6883
Новото кралско бебе идва скоро, има и нови снимки на братовчедка му Шарлот
Снимка: Getty Images/Guliver

Съобщението, че принц Хари ще посети Холандия следващата седмица, увеличи очакването около пристигането на новото кралско бебе. Пътуването, планирано за сряда и четвъртък следващата седмица, беше оповестено от Бъкингамския дворец, докато светът очаква с нетърпение раждането на първото дете на херцога и херцогинята на Съсекс.

Тъй като е малко вероятно Хари да иска да пропусне раждането на сина си или дъщеря си, това е още един намек, че бебето се очаква всеки момент. Той очевидно би искал да прекара известно време с Меган и детето им, преди да се върне към кралските задължения следващата сряда.

Хари има насрочен официален ангажимент в Амстердам, преди да пътува до Хага, за да открие официално игрите "Invictus 2020". Събитието на 9 май е в дневника на херцога още от обявяването, че Хага ще бъде домакин на следващите игри - спортно събитие в параолимпийски стил, което той основава за ранени военнослужещи.

Вижте първите снимки на принц Джордж и кралското бебе принцеса Шарлот

Британската монархия публикува в официалния си профил в социалната мрежа Twitter първите официални снимки, на които децата на принц Уил...

Хари признава, че много би желал да бъде на откриването. Но също така и намекна, че окончателното решение дали да отиде ще зависи от това дали жена му Меган е родила и кога. Практиката е всяко значимо кралско посещение да бъде обявявано, така че дворецът трябваше да обяви пътуването тази седмица, въпреки че все още не се знае кога ще се роди бебето.

В неделя принц Хари взе решение в последната минута да присъства на Лондонския маратон. Като покровител на спортното събитие, той обикновено го посещава всяка година, но засега не е потвърдил предварително присъствието си, тъй като бебето се очаква всеки момент.

През октомври беше обявено, че херцогът и херцогинята от Съсекс очакват първото си дете през пролетта на тази година. По време на посещението си в Бъркенхед през януари, Меган каза пред група жени по време на разходка, че бебето трябва да се роди края на април или началото на май.

Принц Хари и Меган са заявили, че искат да запазят раждането си колкото е възможно по-лично. Предполага се, че дворецът ще обяви, когато раждането започне и ще има второ съобщение, когато бебето се роди.

Букмейкърите изплащат 1 млн.паунда на позналите името на принцесата

Британските букмейкъри платиха рекордната сума от 1 млн. паунда (1,5 млн. долара) на играчите, успели да отгатнат името на новата бри...

Междувременно дворецът Кенсингтън публикува нови снимки на принцеса Шарлот по случай четвъртия ѝ рожден ден, който е днес, 2 май. Трите снимки са направени от майка ѝ, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. На тях момиченцето играе навън пред двореца. На един от кадрите Шарлот седи на тревата в красива синя рокля на цветя, а на другите два – тича и се катери, облечена със сива плетена жилетка.

За последен път Шарлот се появи на обществено място на сватбата на принцеса Южени през октомври миналата година.

Британският престолонаследник принц Уилям и съпругата му Кейт са известни с това, че пазят неприкосновен личния живот на децата си, но казват, че много биха се радвали да споделят снимките на дъщеря си преди рождения ѝ ден. Почти се е превърнало в ежегодна традиция майка им да ги снима и да публикува снимките за рождените им дни. Кейт направи същото и за рождения ден на третото си дете – принц Луис, който стана на 1 година на 23 април.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Илиана Раева с неочаквана постъпка към Краси Радков (ВИДЕО)

Андреа се обясни в любов на турски актьор (СНИМКА)

Елиминационен двубой в Dancing Stars. Вижте коя двойка отпадна (СНИМКА)

Победа и разединение при звездите в Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Хю Грант: Новият филм за Бриджит Джоунс ще бъде тотална бомба

Инцидент при снимките на филм на Еди Мърфи: Има ранени

Ан Хатауей: Целунах 10 мъже, за да получа важна роля

Алек Болдуин нападна антиизраелска активистка (ВИДЕО)

Неразпознаваем: Последната СНИМКА на Ален Делон натъжи света

Помните ли Жаси от "Сделка или не"? Няма да познаете какво работи днес (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес