Принц Чарлз ще присъства на кралската гала премиера на новия 007

6420
Принц Чарлз ще присъства на кралската гала премиера на новия 007

Британският престолонаследник Принц Чарлз и Дукесата на Корнуол потвърдиха присъствието си на кралската гала премиера на 23-я филм за Джеймс Бонд, на 23 октомври 2012 г. в „Роял Албърт Хол”.

По молба на Принцът на Уелс, приходите от събитието ще бъдат дарени на бивши и настоящи служители на трите британски разузнавателни агенции - Secret Intelligence Service, Security Service и GCHQ. Негово превъзходителство е Кралски покровител на Тайните служби.

Даниел Крейг ще бъде Бонд поне още два пъти

Даниел Крейг ще изиграе Джеймс Бонд в поне още два филма, съобщават британски медии. 44-годишният актьор, който вече участва в пет фил...

„Развълнувани сме, че техни Кралски височества ще уважат премиерата на новия ни филм за Джеймс Бонд и събитието ще допринесе за събирането на средства за избраната от Принц Чарлз кауза”, споделиха Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи, продуценти на новата лента за агент 007.

На червения килим в Лондон се очаква да пристигнат също звездите от филма Даниел Крейг, Джуди Денч, Хавиер Бардем, Ралф Файнс, Наоми Харис, Беренис Марло, Албърт Фини, Бен Уишоу, както и режисьорът на „007 Координати: Скайфол” Сам Мендес.

На 5 октомври, Световния ден на Джеймс Бонд, се чества 50-та годишнина на най-продължителната филмова поредица в историята на киното, тъй като на същата дата през 1962 г. излиза първият филм с героя на Иън Флеминг „Доктор Но”.

По повод годишнината „Доктор Но” ще се завърне на голям екран с ексклузивни прожекции вечерта на 5 октомври, в кината в цялата страна. В деня на годишнината, както и в седмиците до премиерата на „007 Координати: Скайфол”, в кината ще имат специални прожекции и последните два Бонд филма с участието на Даниел Крейг - „Казино Роял” и „Спектър на утехата”. Билетите ще бъдат в продажба от 21 септември.

България се включва и в глобалната инициатива „Да изберем любимия Бонд филм” чрез кампанията на ТВ7, в която зрителите имат възможност да гласуват до 30 септември на сайта на медията. Гласувалите за фаворита на всеки град ще имат шанс да получат двойна покана за ексклузивната му прожекция на 5 октомври 2012 г.

Саша Коен пише комедия в стил Джеймс Бонд

Саша Барън Коен пише комедия в стил Джеймс Бонд. Актьорът и Фил Джонстън продали проекта, който все още няма заглавие, на Парамаунт. ...

В новата, 23-та лента за легендарния британски шпионин - „007 Координати: Скайфол” - Даниел Крейг се завръща в ролята на героя на Иън Флеминг Джеймс Бонд. Неговата лоялност към Ем (Джуди Денч) е подложена на изпитание след като я застигат тайни от миналото й. Когато МИ-6 е атакувана, той трябва да проследи и елиминира заплахата, независимо какво може да му коства това в личен план.

Режисьор на „007 Координати: Скайфол” е Сам Мендес, а продуценти са Майкъл Г.Уилсън и Барбара Броколи. Сценарият е дело на Нийл Първис, Робърт Уейд, Джон Логан.

Официалната световна и българска премиера на „007 Координати: Скайфол” е на 26 октомври 2012 г., в IMAX и кината у нас.

 

Първи кадри с героя на Хавиер Бардем в новия 007

В новия трейлър на "007 Координати: Скайфол", създателите на филма най-после разкриха първите кадри с героя на Хавиер Бардем - злодея С...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com