Принц Хари се жени до края на годината?

17315
Принц Хари се жени до края на годината?

Принц Хари планира да предложи брак на приятелката си Кресида Бонас до края на годината, прогнозираха вътрешни кралски източници.

28-годишният Хари се среща с 24-годишната манекенка от юли миналата година, но запознати твърдят, че връзката им е станала много сериозна и двамата дори подготвят годеж.

Водят кралското бебе на гроба на Даяна

Голямото желание на принц Уилям е да отведе сина си на посещение на гроба на баба му - покойната принцеса Даяна, в имението на семейств...

Принцът предизвика подобни слухове по-рано този месец, когато заведе Кресида на романтично африканско сафари, където брат му Уилям предложил брак на Кейт през 2010 г. Източници разкриха, че неведнъж Хари е споделял колко специална е Кресида за него. Според британските медии дворецът Кенсингтън се подготвя да направи съобщение за годеж, а сватбата е планирана за пролетта.

Кресида, която наскоро завърши училище по музика и танци, избягва да попада в очите на обществото. Двойката винаги е била много внимателна къде и кога ги снимат заедно. Преди да срещне блондинката Хари имаше дълга връзка с Челси Дейви, с която се раздели през 2011 г. след седем години заедно. Най-вероятната причина за раздялата им е прекалената показност и липсата на личен живот, на което Челси не успяла да издържи.

Говорител на двореца Кенсингтън заяви, че това е личен въпрос и отказа да коментира плановете за втора кралска сватба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com