Red Hot с нов разбиващ сингъл

4343
Red Hot с нов разбиващ сингъл

На 11 юни на музикалния пазар излезе най-новият сингъл на Red Hot Chili Peppers "Brendan`s Death Song". Песента вече може да бъде намерена в iTunes. Датата на излизане на CD-тo все още не е обявена, но вече е факт неговата обложката, съобщиха от София мюзик ентърпрайсис.

"Brendan`s Death Song" е четвъртият сингъл от последния албум на чушките "I`m With You", който със сигурност ще чуем на стадион Георги Аспарухов на 1 септември.

В края на месец май, в Ню Орлиънс, бе заснет и музикалния клип към новия лиричен сингъл, който се очаква да излезе на екраните съвсем скоро. Видеото започва с маршируващи музиканти, които свирят на "Джаз Погребение". Според критиците концепцията на видеото идеално пасва, както на текста на песента, така и на самата мелодия. В първата част на видеото действието се развива през деня. Маршируващите музиканти свирят заедно с Red Hot, по време на погребалното шествие, а бандата се вози на огромна черна катафалка. Във финалната част, вече е нощ и групарите вече са на гробището в Луизиана, забивайки пред огромен огнен знак "Death Song".

Може би се питате кой всъщност е Брендан и защо Red Hot му посвещават песен… Това е Брендан Мулен – дългогодишен приятел на Red Hot Chili Peppers и един от първите музикални промоутъри, които забелязват бандата. Още през 1983, Антъни и Флий представят свое демо пред Мулен, в Клуб Lingerie в Лос Анжелис в типичния за тях стил, маниакално подскачайки по сцената или както самият Брендан по-късно го определя "в типичния `peppers` стил". Мулен е очарован от това, което вижда и веднага им предлага да подгряват на наближаващия концерт на Bad Brains.

Концертът на RHCP в София, организиран от Sofia Music Enterprises наближава. Подгответе се за величията в рок музиката и си подарете възможността да чуете най-новите им парчета, както и превърналите се вече в класика изпълнения наживо.

Редактор: Георги Иванов

Искаш ли да подгряваш Red Hot Chili Peppers в София

  Стана ясно, че една българска банда ще получи невероятния шанс да се качи на сцената на Red Hot Chili Peppers и да подгрява на това...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com