Роклята от портрет на Кейт се разпродаде за часове

12696
Роклята от портрет на Кейт се разпродаде за часове

Роклята, която Кейт Мидълтън носи на първия семеен портрет с бебето Джордж, се разпродаде само за два часа след публикуването на снимката.

Първата семейна фотосесия беше в разрез с традицията, защото бе направена от дядото по майчина линия Майкъл Мидълтън. Кралското бебе спи на снимките, увито в бяла пелена като тази при изписването си от болницата. Майка му Кейт е с рокля в цвят бордо с разпусната коса. Същата тази рокля, струваща 46 паунда, се разпродаде мигновено, след като британките видяха семейния портрет.

Водят кралското бебе на гроба на Даяна

Голямото желание на принц Уилям е да отведе сина си на посещение на гроба на баба му - покойната принцеса Даяна, в имението на семейств...

Онлайн поръчките прегряха от всички желаещи да изглеждат по същия начин като херцогинята на Кеймбридж. Поръчките нарастват с всяка изминала минута, като поради липса на бордо жените били принудени да се задоволят и с други цветове. Освен САЩ и Великобритания момичета от много други националности също искат да притежават елегантната рокля. Роклята е на модната марка "Seraphine", чиито представители веднага изразиха своят огромна чест от това, че съпругата на принц Уилям е избрала да носи тяхна дреха на този важен семеен повод.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com