Сцената на Sofia Rocks е почти завършена

5983
Сцената на Sofia Rocks е почти завършена

Вчера голяма част от камионите с техника на Rammstein пристигнаха в София! Сцената е почти готова, а от вчера започна монтажът на осветлението и озвучителната техника.

На стадиона вече се инсталират ибаровете, които ще са спасителния кораб за жадните рок фенове.

Виж кой спечели двоен билет за Sofia Rocks и Rammstein

Само няколко дни ни делят от невероятното шоу, което ни подготвят от Rammstein. Хедлайнърите на тазгодишния Sofia Rocks Festival присти...

Нощта преди фестивала ще е най-напрегната, тъй като в продължение на часове специални екипи ще монтират пироефектите, предвидени да огреят феноменалното ново шоу на Rammstein!


Концертът в София на 26-ти юли ще е една от последните изяви на Rammstein преди бандата да се отегли на заслужена почивка от концерти.

Рихард Круспе заяви в интервю за българските фенове, че групата ще действа спонтанно, както винаги и на място ще определи колко време ще остане, както и дали ще продължи да се забавлява след шоуто си.

Rammstein дадоха интервю за българските фенове

„Ще представим на българската публика своето изцяло обновено шоу”, сподели един от създателите на Rammstein по повод предст...

Немските титани пожелаха първокачествено, прясно изпечено кафе и тъмна текила за гримьорните си. Освен тях, бекстейджът ще е зареден и с шампанско Veuve Cliсquot. Кафето и текилата са черни, но за сметка на това гримьорните на бандата трябва да са решени изцяло в светли тонове. Много светлина и огледала в цял ръст ще осигуряват максимално приятна обстановка за Тил Линдеман и компания преди шоуто им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com