Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Скука или не? Ъшър блесна на полувремето на Супербоул

12 февруари 2024, 10:43 часа

Ъшър изнесе тежко хит-шоу на полувремето на Супербоул в неделя - с помощта на специалните гости will.i.am, Алиша Кийс, Ludacris и Lil Jon. Преди началото на представлението зрителите бяха шеговито предупредени, че в него ще има "пеене, танци, потене, въртене и възможни проблеми във връзката".

Още: Тиесто отмени участието си на Супербоул заради спешна ситуация в семейството

Облечен изцяло в бяло и заобиколен от рояк енергични танцьорки, Ъшър излезе на сцената на стадион Allegiant в Лас Вегас и започна директно с една от най-известните си песни - "Caught Up". Тя даде началото на едно динамично изпълнение, което се възползва от танцовите умения на Ъшър, както и от богатия му музикален каталог.

Снимка: Getty Images

Преди шоуто си на полувремето Ъшър призна, че е било "предизвикателство да побереш 30 години в 13 минути". Но R&B звездата се справи достойно с това да вмъкне възможно най-много от най-разпознаваемите си песни. Звездата с лекота превключваше между двата върха на своята музика: клубни химни и секси джемове, пише БГНЕС.

Скука или не?

Коментарите за шоуто на Ъшър на Супербоул, спечелен от Канзас Сити Чийвс, отново се позиционираха в двете крайности. Част от коментиращите са разочаровани от музикалното изпълнение и сравняват шоуто с много по-бляскави и динамични концерти през годините. Други пък са впечатлени и поздравяват Ъшър за старанието му.

Още: Лудост: Най-евтините билети за Супербоул чукнаха близо 10 хиляди долара

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес