Виждаш ли красотата в света около теб?

15281
Виждаш ли красотата в света около теб?
Снимка: Actualno.com

Всеки сезон ни носи визуални подаръци, на които да се радваме. Но може би от всички есента ни предлага най-пъстрия разкош, на когото ежедневно да се насладим. Целият този труд на природата обаче се оказва неуловим за мнозина. Защото както в многообразието си природата е изтъкана от несъвършенства, така и очите ни не правят изключение и понякога красивото се оказва неуловимо за погледа ни.

Още през 1877 година Йозеф Роденщок споделя убеждението, че дефектното зрение не е заболяване и може да бъде коригирано когато съществува цялостно разбиране за зрителната система. С присъщата му немска прецизност и трудолюбие Йозеф Роденщок разработва първите очила от световноизвестната марка и съвсем волево предоставя на хората възможност да видят красивото около себе си.

С годините очилата Rodenstock се установяват като еталон за премиум качество, за иновативност, за дизайн. Те дават едно обещание – това е продукт на брилянтни немски инженери. И го изпълняват безкомпромисно.

Усещането на очилата е за пълна хармония – от формата, през материалите, сглобката, кутията в която пристигат при вас и отношението на хората, които ги продават. Защото всичко е важно и както със системата на зрението, така и при очилата – трябва да успееш да видиш всичко в неговата цялост, да прецизираш всеки един аспект и едва тогава можеш да постигнеш идеален резултат.

От пътвото им пускане на пазара през 2000-та година, индивидуалните лещи Impression® поставят стандарта зa предписани от очни лекари лещи.

Наред с многобройните патенти и дизайнерски награди, един от отличителните белези на компанията е и патентованата технологията Eye Lens Technology ®. От 2011-та година насам тя представя революция в сектора на прогресивните лещи, защото Rodenstock прави възможно производството на едно прогресивно стъкло с две различни цилиндрични рефракционни стоиности за близко и далече.

Всичко това идва добре защитено от специално покритие наречено Solitaire® Protect PRO 2, отново разработка на Rodenstock. Лещите с това покритие пропускат до 96% от слънчевите лъчи.

След тази дълга увертюра няма как да не споделим, че имахме възможност да се докоснем до един от последните модели очила на Rodenstock. Няма да потъваме в обяснения за това колко са красиви тези очила, с каква лекота се носят и как нямаше момиче в екипа ни, на чието лице да не стояха перфектно.

Вместо това ще ви покажем на практика резултата, когато решите да погледнете есента през стъклата на Rodenstock. Заедно с очарователната Лиляна Гелева се разходихме из най-любимите ни места в София, на лов за красота, на лов за детайли.

Да видиш есенна София през лещите на тези очила е не само удоволствие, но и привилегия. Привилегия, която всеки, който цени зрението си заслужава.

Може би най-правилното обобщение за разходката ни из София и полите на Витоша е, че преоткрихме красотата на есента. Всяко отражение е по-наситено, всеки детайл е по-ясен, а всеки чужд поглед прикован от излъчването на стил и класа.

С видеото, което заснехме, искаме да ви попитаме:

Виждате ли красотата около себе си? Виждате ли детайлите? Виждате ли цветовете? Виждате ли емоциите?

Защото ако си мислите, че ги виждате, то тогава не сте ги видяли с помощта на Rodenstock. Красотата, стилът и прецизността достигат съвсем ново измерение.

Природата ни подарява цветното пиршество на есента, а ние ви подаряваме изобилие от красота в есенната ни фотосесия с Rodenstock – фотогалерия ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Сбогом, Цър-пър: Алек не даде роза на Виктория и разочарова зрителите

Жена, изпратила 8000 картички на Хари Стайлс, влезе в затвора

Рут Колева се оплака, че няма апартамент

60-годишен зарязал Маги от "Ергенът" заради по-млада

Цветелина Грахич кълне Слави Трионов: Боже, благодаря ти, че се отървах от тая помия! (СНИМКА)

Защо дъщерята на Том Круз не иска да го вижда?

Бившата на Рачков на луксозен меден месец (СНИМКА)

Драгана Миркович с разтърсващо признание за здравословното си състояние

Няма спирка: Лоренцо доведе нова снаха на Софи Маринова (СНИМКИ)

Показаха рокли и аксесоари на принцеса Даяна в Хонконг (СНИМКИ+ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com