Дупките в центъра на София - много и опасни (снимки)

23670
Снимки: ГС СИЛА

НПО ще маркира и боядиса всички дупки и опасни места по пътищата в София

София ще осъмне утре, 9 януари, с маркировка на всички проблемни за шофьорите зони по пътищата в столицата, информира Граждански съюз "...

За да се видят ясно проблемите, членовете на неправителствената организация боядисаха всяка „повреда”. Така проблемните места ще се виждат ясно и от хората, от които зависи да не съществуват, коментират от СИЛА.

След като всички шофьори плащат надлежно всевъзможни данъци, плащат актове и са длъжни да реагират светкавично на всяка акция или ново изискване от страна КАТ, накрая не могат да минат на технически преглед, защото автомобилите им са в окаяно състояние и вследствие на разрушените ни пътища, възмущават се представителите на СИЛА. Не може този процес да е едностранен: българският данъкоплатец надлежно внася всяка сума, за да попълни държавната хазна, но от другата страна не се прави нищо, за да му се осигури нормален комфорт на пътя, нещо повече, зад всеки ъгъл дебне опасност.

Бай Тодор запълва сам дупките в квартала

Бай Тодор от казанлъшкия квартал "Васил Левски" вече цяла година сам запълва дупките по кварталните улици с подръчни материали. Той пра...

Реална опасност представляват не само разрушените ни пътища, несъответстващи на една европейска столица, но и откритите шахти. От години водачите пъхат автомобилни гуми на мястото на откраднатите решетки на уличните шахти, но от Столична община не се вземат никакви мерки, казват от СИЛА.

От ГС „СИЛА” са категорични, че с тази своя инициатива се разграничават и противопоставят на вандалското боядисване на паметници и културни ценности, което отвлича вниманието от истинските проблеми в държавата и ни дискредитира пред света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com