Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ограничават движението в два участъка на АМ "Струма"

21 юни 2024, 15:04 часа • 592 прочитания

От 24 юни до 4 юли шофьорите е необходимо да се движат с повишено внимание при 77-и км и 83-и км на АМ "Струма“ поради ремонт на фуги на две съоръжения, предупреждават от Агенция "Пътна инфраструктура“.

Критичните точки

От 24 юни до 27 юни дейности ще се извършват по съоръжението при 83-и км в посока Благоевград. Трафикът ще е ограничен в активната лента и ще се извършва в изпреварващата, а скоростта ще е до 50 км/час. От петък, 28 юни, до неделя, 30 юни, движението ще се осъществява без ограничения.

Още: Започва скоростно изграждане на 500 метра от АМ "Струма"

От 1 юли до 4 юли ще се ремонтират фуги на съоръжението при 77-и км в посока София на АМ "Струма“. Ограничена за движение ще е активната лента, като пътуващите ще преминават само в изпреварващата. Скоростта в участъка ще е намалена до 50 км/час.

Агенция "Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват стриктно въведените ограничения, да следват поставената пътна сигнализация и да шофират внимателно, спазвайки дистанция. Да се движат със съобразена скорост и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Изграждането на АМ "Струма" с тунел "Железница" поскъпна с десетки милиони за година

Пламен Иванов
Пламен Иванов Отговорен редактор
Новините днес