Полет на "България Ер" от Тел Авив закъснява с над 3 часа, пътниците са оставени в неведение

8557
Полет на "България Ер" от Тел Авив закъснява с над 3 часа, пътниците са оставени в неведение
Снимка: България Ер

Самолет на националния превозвач "България Ер" закъснява повече от 3 часа на летище "Бен Гурион" в Тел Авив.

Няма никаква информация за причините за закъснението на полета. Липсва и представител на авиокомпанията, който да обясни, защо това се случва. Всичко това е много некомфортно и уморително за пътниците, които и без това не са спали цяла нощ, споделиха те. Сред тях има много възрастни хора, предава БГНЕС.

Български самолет кацна аварийно в Тел Авив (ВИДЕО)

Пътнически самолет на българската чартърна авиокомпания "Електра Еър" се приземи аварийно след сериозен технически проблем по време на ...

Много от тях идват в България, за да прекарат цялото лято. За много от тях България е втори дом след Израел и тук не говорим само за наследници на българските евреи.

Полетът, който е пълен, е трябвало да излети в 4.50 часа българско и израелско време. Времетраенето му до София е около 2 часа и половина и в момента по програма пътниците му трябваше вече да са кацнали на българска земя.

Самолетът на националния авиопревозвач със закъснение от почти два часа е кацнал на летище "Бен Гурион". Обявените два часа за излитане в 7.20 и 7.40 не са се случили.

От летище София обясняват пред БГНЕС, че полетът за Тел Авив е излетял с 4 часа закъснение и съответно ще се завърне в България по-късно, като все още не е обявен час за кацане.

Технически проблем причини закъснение на полет на "България Ер" от Рим

Самолет на авиокомпания "България Ер" е излетял от Рим за София с 4-часово закъснение. Причината за това е бил технически проблем, съоб...

Представител на българските летищни власти не знае причината за закъснението на полета. Той съветва за повече информация да бъде потърсен авиопревозвача, но предположи, че може би става дума за сменен самолет. От центъра за обслужване на клиенти на "България Ер", чийто телефон работи от 8.00 до 22.00 часа всеки ден, никой не вдигна.

Закъснението на полета от Тел Авив става на фона на скандала с израелски туристи на Българското Черноморие, който е изключително неприятен. България е една от предпочитаните дестинации за целогодишна почивка от израелските граждани. Те се чувстват много добре у нас, защото не се чувстват заплашени, отделно от това страната ни е известна със своето гостоприемство към тях.

Много израелци имат имоти в цялата страна, не само в зимните и летни курорти. Самите израелски граждани знаят къде се намира България на световната карта и много рядко ще срещнете човек в тази страна, който при чуването на нейното име да ни ви изброи Варна, Бургас, София, Банско или Слънчев бряг, където е бил на почивка или смята да отиде.

Израел дори може да бъде определен като наш стратегически партньор в тази сфера, защото страната ни се посещава от около 250 000 евреи годишно при население на израелската държава от малко над 6 млн. души.

Bulgaria Air: Няма блокирани пътници на летище София

Няма блокирани пътници на Летище „София“. Полетът София - Рим ще закъснее с малко повече от 4 часа. Закъснението идва от ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Тихомир Безлов: От изборите в Австрия зависи дали ще влезем изцяло в Шенген

Прогноза за времето - 19 април 2024 г. (петък)

Най-важните новини за деня: 18 април 2024 г.

БНБ предупреди: Измамници се обаждат от наше име

Иво Инджев: Играчите в близкоизточния регион са много, но никой от големите фактори не иска ескалации (ВИДЕО)

Kaufland България поема председателството на Сдружението за модерна търговия (СМТ)

НСИ: Ядем повече месо и по-малко хляб и кисело мляко

Времето утре - 19 април 2024 г.

СЕМ: Открихме език на омразата в Алфа ТВ и СКАТ

Българските БТР-и в Украйна: Не стават за нищо без пълен ремонт и модификации

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com