Прокуратурата разследва побоя над 17-годишния Митко от Овчеполци, полицията задържа Ангел

3672
Прокуратурата разследва побоя над 17-годишния Митко от Овчеполци, полицията задържа Ангел

Районната прокуратура в Пазарджик извършва разследване по досъдебно производство за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди на непълнолетно лице.

До момента е установено, че на 16 април 2016 г. в село Овчеполци е бил нанесен побой на М.Й., на 17 години, от същото село, като кадри от посегателството срещу него са били разпространение в интернет. Работата по случая е започнала незабавно след установяване на инцидента.

Наблюдаващ разследването е Георги Кацаров, районен прокурор на Пазарджик. По случая се извършват процесуално-следствени действия – разпити на свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, която да установи вида и характера на телесните повреди и др.

Официалното съобщение на прокуратурата сочи, че извършителят на деянието е установен, но към настоящия момент се укрива от органите на реда и се провеждат оперативни мероприятия за неговото издирване и задържането му.

Малко след тази информация обаче от пресцентъра на ОДМВР - Пазарджик съобщиха, че служители от РУ - Пазарджик са задържали на територията на село Черногорово издирвания  24-годишен мъж от село Овчеполци.

Мъжът е приведен в ареста на полицейското управление.

"Българин" пребива брутално циганин, защото му казал, че са равни (Видео)

Видео показва брутална агресия срещу момче от ромски произход. Кадрите са заснети от нападателя, а за случая разказаха от "Господари ...

Побойникът - Ангел Калеев, заяви в телевизионен ефир, че не съжалява за самата случка, а най-вече за това, че "държавата ни е такава". Битият Митко пък заяви, че Ангел му се извинил и поискал от него да не подава жалба и да не говори пред медиите.

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...