X
 
 

Стефан Данаилов влезе по спешност във ВМА

5177 2
Стефан Данаилов влезе по спешност във ВМА
Снимка: БГНЕС
Стефан Данаилов е приет по спешност във Военно-медицинска академия, научи Нова телевизия. Големият български актьор е настанен в Интензивното отделение на болницата. Според източници на медията, събирал вода в белите дробове и се налагало да му се направи пункция. 

Досега той се възстановяваше след операция в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА).

Стефан Данаилов се възстановява във военния санаториум в Хисаря

Възстановяването на големия български актьор Стефан Данаилов ще продължи в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Х...

След инцидент през август Ламбо бе приет по спешност в болница в Бургас, където му беше направена операция на тазобедрената става.

След допълнителни изследвания, направени през септември, на Данаилов бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
    Оф какво да правим, Цялото управление се крепи на Референтни Лица. Нито вече се постига някакъв дълготраен ефект, а те самите през целият си живот, остават плячка на техните илюзии - вреди се и на тях, в името на нещо Не съвсем ясно
  • Анонимен 1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
    Е а късмет де,,, дано Не успеят с реанимацията!!! Поредният стар комунист ((убиец)).