X
 
 

Първите думи на Стефан Данаилов след операцията: Благодарен съм за любовта ви

5362 3
Първите думи на Стефан Данаилов след операцията: Благодарен съм за любовта ви
"Нов етюд от моя живот, който ме накара да се замисля колко е важно движението". Така Стефан Данаилов определи пред bTV падането, при която счупи става и се наложи да бъде опериран.

"Най-страшното беше болката. На 100 години ще стана, такава болка не съм изживявал. Само си задавах въпроса: "Що бе, какво направих пак?". Толкова тъпо се случи всичко", каза актьорът.

Стефан Данаилов вече ходи, започва рехабилитация

Обичаният български актьор Стефан Данаилов е изведен от интензивното отделение на болница "Бургасмед", където претърпя операция за смян...

Нелепият инцидент се случва в дома на му в Приморско - спъва се в масичка, в опит да я заобиколи.

"Хора, пазете се, защото е много неочаквано! 12 ч. вечерта, тръгвам да си лягам, спокойно, много хубав ден беше, приятен и изведнъж нещо става, дам-дум и нов етюд от моя живот. Това е!", сподели Данаилов.

Самата операция му се сторила като шоу, на което присъствал от първия ред.

"И в един момент се чува "Начало!", ама като "Старт!" и като се затичаха някакви хора, като дяволи бам-бум - това е някаква нова система на опериране. Днес бях поканен от доктора да видя къде всъщност е извършено деянието, аз си го представях като Магурата, като пещера", сподели актьорът.

Оперираха Стефан Данаилов

Премина операцията на актьора Стефан Данаилов. Тя е била извършена от съвместен екип от лекари от УМБАЛ „Софиямед“ и МБАЛ &...

Инцидентът го накарал да се замисли, че трябва повече да се движи. С рехабилитацията, която е започнал, актьорът е категоричен, че няма да пропусне нито едно от планираните представления на пиесата "Актрисата".

Въпреки болката, Стефан Данаилов не спира да се шегува. Благодарен е за лекарските грижи и за безкрайната любов, която получава и на сцената и зад нея.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  нещо си се объркал - никой не обича червени говна
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Грешен си заради комйнистическото ти съзнание к кма още да страдаш дока пукнеш
  : 1 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Защото сме социалисти.....не можеш вече да караш трамвая със мишока станишев оня излезе дявол к отиде да ск гледа кефа из европата апа тк тъпий ми стефане май вече не ск на всеки километър ...почти си умрял....
  : 1 !