Времето остава без промяна

16017
Времето остава без промяна
Снимка: БГНЕС

И днес времето над страната ще остане без съществена промяна. Отново в низините в предобедните часове ще бъде мъгливо и с ниска слоеста облачност, след обяд - с временно подобрение на видимостта, съобщиха от НИМХ.

Над Старопланинската област ще е слънчево, а над планините от Южна България ще бъде с по-значителна средна и висока облачност, без валежи. Вятърът ще бъде съвсем слаб. Минималните температури сутринта ще са между -2° и 3°, в София -2°. Максималните температури в повечето места ще бъдат между 5° и 10°, в София 7°. Поради съществуващата температурна инверсия в по-високите места често ще е по-топло в сравнение с котловините и низините.

Над Стара планина ще е предимно слънчево, а над планините из Южна България ще е с разкъсана, предимно средна и висока облачност, по-значителна над Родопската област. Вятърът по билата ще е слаб, предимно от запад. Поради температурната инверсия по високите места често ще е по-топло спрямо температурите в низините.

По Южното Черноморие ще се задържи със значителна облачност, по-северно ще е с разкъсана облачност, вплътняваща се към края на деня. Вятърът ще е слаб, предимно от изток. /БГНЕС

 

Мъглите ще се разсеят

Преди обяд ще преобладава облачно, все още на места в равнините – мъгливо и почти тихо време. След обяд ще духа слаб, в Източна ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com