Скандално: Прокурор опитва да сгази колоездачи (Видео)

16087
Скандално: Прокурор опитва да сгази колоездачи (Видео)

Видеоклип с поредно безумие на пътя набира популярност и възмутени коментари във Facebook.

Клипът е пуснат от потребител на име Атанас Петков. В него се вижда как мъж на средна възраст се кара с група момчета и момичета. Мъжът кара "Мазда", а младежите са с велосипеди. Двете страни са спрели на пътя и се карат ожесточено. В клипа се чуват и реплики - мъжът казва "Бойко не ме е направил прокурор, аз сам себе си съм се направил, с моето образование" и добавя по адрес на едно от момичетата на велосипед: "Ходете на лекар и си вземете хапчетата", след като момичето му казва "... с простотията и с нахалството си".

Комисар Стратиев: Добре че не се прие да се завива на червено

Ако човек потърси място за паркиране, със сигурност ще намери. Това заяви главен комисар Алекси Стратиев пред БНТ. Изрично е казано в ...

Каква е историята - според Атанас Петков, който е автор на клипа, случката се разиграва на пътя за Нови Хан, на 50-тина метра след разклона за гара Елин Пелин. Петков твърди, че шофьорът с "Мазда"-та се опитал да прегази нарочно едно от момичетата от групата колоездачи, което по чудо се разминало само със счупена каска. "После следва саморазправа, като шофьорът ведро заплашваше всички, че бил прокурор и щял да ни е.. майките, кълнейки всички да пукнем. Докато звъняхме 112 да докладваме за инцидента, прокурорчето се опита да изпогази всички и избяга", пише Атанас Петков в поста към клипа.

В самия клип действително се вижда как колоездачите звънят на 112 и застават пред "Мазда"-та, мъчейки се да ѝ попречат да тръгне. За целта две от момчетата застават с велосипедите си пред колата, като едното избухва срещу канещия се да си тръгне и представил се като прокурор с думите: "Ти няма да си тръгнеш оттук. Айде, гази ме, да видим". Накрая друго от момчетата буквално е качено на капака на "Мазда"-та, а автомобилът преминава и изчезва по пътя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com