X
 
 

Затварят центъра за коли заради празника на София

1148 0
photo of Затварят центъра за коли заради празника на София
Снимка: БГНЕС
Празникът на София ще донесе промени в движението в центъра на града. Забранени са престоят и паркирането на няколко места. Очакват се задръствания в централната част на столицата, съобщават от Столична община.

От 07.00 часа до приключване на мероприятието на 17.09.2019 г. се забраняват престоят и паркирането на:

северозападната дъга на пл. "Св. Александър Невски" между ул. "Оборище" и ул. "11-ти август"; северната дъга на пл. "Св. Александър Невски” между ул. "11-ти август" и ул. "Дунав"; ул. "Оборище" между ул. "Г.С.Раковски" и пл. "Св. Александър Невски".

От 08.00 до 18.00 часа на 17.09.2019 г., с изключение на автомобилите на служителите на общинска администрация и извън местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент” на: пл. "Николай Гяуров"; ул. "Московска" между ул. "Г.С.Раковски" и бариерата на английското посолство.

От 08.00 часа до приключване на мероприятието на 17.09.2019 г. е забранено влизането на автомобили по ул. "Оборище” между ул. "Г.С.Раковски" и ул. "11-ти август".

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) осигурява охрана, постове за контрол и регулиране на движението.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Седмичен хороскоп за 18-24 ноември

Овен През тази седмица се вгледайте и вслушайте в знаците на съдбата. Бъдете предпазливи. Обстоятелствата ще ви показват подводните камъни....