Когато Кейт ражда, ражда целият български народ

12630
Когато Кейт ражда, ражда целият български народ
Снимка: интернет

Повишено напрежение. Мишката е върху бутона с refresh. Обсесивни зареждания на сайтове, учестено дишане. Лайфстайл рубрики със свободни полета, които ще се изпълнят с най-четената новина. Превъзбудена, пищяща Петя Дикова. Ето какво става - Кейт Мидълтън всеки момент ще роди. Две държави ще изпаднат в лека - Великобритания - и тежка - България, истерия.

Когато Кейт ражда, ражда целият български народ. Някъде горе в Пирин изпуква извор, от който потичат околоплодни води. Ръцете на безброй домакинства се свиват на люлка и мислено пращат дундуркания. На някои им тръгва кърма. Ела на мами, ела на баби, пу да не му е уроки. Българите са български граждани и британски верноподаници. Никакъв Брекзит не може да ни отдалечи от кралското раждане. Разиграва се модерната версия на Цар Лъв. Кое е поред по наследство? Как ще се казва? Какъв е режимът на Кейт? Как посрещна раждането й кралицата? А принцът? Аман.

Защо медиите откачиха заради кралското бебе? Не е трудно за разбиране. Озоваха се при Кейт Мидълтън на излизане от запушения кенеф на българския шоубизнес. Внезапно стана интересно следното: че една жена може да живее нормално и да ражда от време на време деца. Смахнатия бг елит не прави това. Не му се занимава с глупости. Неговият естетически връх е случайно подало се зърно от пика на чалга концерт. Осеян със салфетки и повръщано лъскав под на дискотека. Бизнесмен забърсва златотърсачка, който в последствие става обикновен снимач на фотосите й в Дубай. Не е тагнат никъде човечецът, макар да е платил за цялото удоволствие. Така му се пада. После ще се оженят, после ще се разведат, после ще се върнат при бившите си, за които ще се оженят, за да се разведат. При Кейт фамилията е свързана с трон. В бг елита жените нямат фамилии, а мъжете са "стоте манекенки". Българският шоубизнес е ВИП брадър, в който са се събрали посърнала чалга звезда с изпарен от времето естраден доайен, а между двамата наврян с цигара Андрей Слабаков и налят с алкохол Иван Ласкин. В тази мъртвородена ситуация няма как да не се занимаваш с Кейт Мидълтън. Нещо като инстикт за самосъхранение. Дори най-пожълтелите бг медии го проявиха. Да се пренесем на Острова и да пратим Петя Дикова там. Може и да не се връща, да я поверим като кралски кореспондент. Току виж и нещата тук взели да се преобръщат. Ела на мами, ела на баби. Пу да не му е уроки.

Автор: Райко Байчев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ГЛЕДНА ТОЧКА:

Турция и ислямистите: какво свързва Ердоган и Хамас

Как украинките променят демографската картина в Германия

С помощ от САЩ: Ще спечели ли Украйна войната

Защо в Азия има толкова много боклук от Европа

За какво на ПП-ДБ и ГЕРБ не им достигна политическа воля

Къде плащат 18 000 евро за два месеца спане и лежане

Може ли престъпник да участва в управлението на държавата?

Ударът на Иран срещу Израел: успех или провал?

Турция: С вълшебната дума "Ол инклузив" срещу инфлацията

"Ида и аз подир нея"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com