Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов за публикациите, че си е купил гръцки остров: Ако се докаже, ще си подам оставката

27 юни 2018, 11:04 часа • 13213 прочитания

Няма какво да се прикрие от моята дейност. Това каза министър-председателят Бойко Борисов преди днешното правителствено заседание във връзка с неизлъчен епизод от предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия от 25 юни, в който е щяло да се коментира темата дали премиерът си е купил остров в Гърция.

Борисов се обърна към един от операторите на Нова с думите: „Умолявам ви – дали се цензурирате, дали се автоцензурирате, но моля ви, не ми забърквайте името! Каквото искате пускайте, каквото искате правете, но да ми замесвате името, не е честно. Всичко, което има фалшиво, да го пуснат - все ми е тая. Защото рано или късно истината излиза. Имате прекрасни разследващи журналисти, пуснете ги да отидат да проверят и ако е истина, ще дойда и ще си оставя там оставката. Но не издевателствайте така върху мен! Няма какво да се прикрие от моята дейност. И аз имам семейство и те гледат“, заяви Борисов, цитиран от агенция "Фокус".

 

Припомняме, че на 24 юни в Брюксел премиерът коментира пред журналисти, че гръцки медии са публикували информация, че си е купил остров в Гърция. „Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция – просто нещастни, долни лъжци жълти. Мръсници. 100 души да му повярват на това. Ни остров, ни дявол, ни лъжа. Лъжа след лъжа", заяви тогава Бойко Борисов.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес