Иван Тренев: Държавата заповяда: "учители, ваксинирайте се"

32082
Иван Тренев: Държавата заповяда: "учители, ваксинирайте се"
Снимка: Actualno.com

Сам по себе си изразът е заповед! Диаметрално противостоящо на изтърканото слово „демокрация.“ С две думи: зад т.н. „доброволно“ ваксиниране, личностно решение да се ваксинираш или да не се ваксинираш. посочва, че зад заповедта или личностното решение стои регулировчик.

С други думи: ако не се ваксинираш – няма за теб работа, няма пътуване зад граница и т.н. Ако се ваксинираш, си редовен и регулиран гражданин. Това е истината! Хората са захвърлени в огромна яма, както се хвърля фураж, за да стане ядлив, пише журналистът и историк Иван Тренев

Адв: Милен Пенев: Ако някой пострада от ваксина срещу COVID-19, се изправя срещу производителя, ЕК и държавата си (ВИДЕО)

"Голяма част от текстовете и клаузите на договорите, сключени с производителите на ваксини срещу COVID-19, са цензурирани. Заличени са ...

На въпроса „Защо и ваксинираните се разболяват от Ковид 19“ няма еднозначен отговор! Няма еднозначно обявление, че има една – единствена ваксина, за една – единствена болест, от една – единствена фирма откривател! Окончателно е доказано, че ваксинираните се разболяват! Няма ограничения дали разболяването е в началото, в средата или в края на боледуването.

Няма известие и защо трябва да има трето ваксиниране в „определени случаи.“ Ако помислим как се създава активен биологичен препарат, който съдържа антиген срещу определена инфекциозна болест, нямаме отговор!

Къде останаха така наречените „ПРАВА НА ЧОВЕКА“? Не стига, че пратихме децата в пълен мрак да се учат и да окьоравяват пред таблетите и да учат науката „наужким“ месеци наред, а сега им затваряме устата с маски и на учителите също. Или: на малки и големи деца казваме „НЕ СЕ СМЕЙТЕ, НЕ СЕ ПОБУТВАЙТЕ, НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ!“ Бъдете сериозно ученолюбиви! Как е възможна такава циркова обстановка?

И трябва ли България обезателно да следва този цирк! Вие медии и управляващи тази толкова измъчена българска държава, срещу която и кучета – съседи дебнат България за разпокъсване, Вие не можете да създадете най-необходимото и най-елементарното първо условие – ограмотяване на българските деца, пише още той.

Всички учители в Гърция трябва да са с ваксинационни паспорти за началото на учебната година

Училищните протоколи за Covid-19 ще бъдат финализирани преди откриването на новата учебна година на 13 септември, заяви заместник-минис...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ:

В Украйна се роди новият убиец на танкове (ВИДЕО)

Къща от карти: Сигналите, че Путин ще рухне за миг

Руската "голяма" офанзива: Нагласите в Украйна

Голямата руска офанзива: Поглед от Чехия какво ще се случи

Скопие - крачка назад. Ако продължи така, ще стигне до Тито

"Времето изтича": Закъсня ли оръжието от САЩ за Украйна?

Войната между Израел и "Хизбула": Кой печели засега?

"От танк на дрон": Украинците рециклират изоставеното на фронта оръжие

Time: В упадък ли е Америка?

Светлина насред пълния мрак: Крах за Украйна без ПВО, но САЩ се задействаха

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Анализи и коментари