Как Байдън се справя със списъка на симптомите на болестта на Алцхаймер?

3983
Как Байдън се справя със списъка на симптомите на болестта на Алцхаймер?
Снимка: Getty Images/Guliver

Сенилната деменция или болестта на Алцхаймер е трагедия за възрастен човек, неговото семейство и близките му. А ако президентът страда от нея, това е катастрофа за нашия народ. Има ли президентът Байдън заболяване, което уврежда умствените му способности?

Дългогодишен личен лекар на президент Байдън, а сега лекар на Белия дом, д-р Кевин О'Конър не е провеждал никакви тестове за когнитивно увреждане - или е избрал да не ги публикува. Свитата на президента Байдън по всякакъв възможен начин го предпазва от любопитни очи, а медиите го предпазват от критично обществено внимание.

Джо Байдън ще участва в среща на Г-20 в Рим

Президентът на САЩ Джо Байдън възнамерява да участва в срещата на Г-20, която ще се проведе в Рим в края на октомври. След това Байдън...

Тъй като пресата по никакъв начин не изследва умствените способности на президента, ще направим това - сравнявайки поведението му с брошурата на Центъра за контрол и профилактика на заболяваемостта „Десет признака на болестта на Алцхаймер“.

Загуба на памет, която нарушава ежедневния живот - до степен да се налага да записвате всяка своя стъпка . Австралийският телевизионен канал, отразяващ пресконференцията на президента Байдън за последствията от урагана „Айда“, подчерта, че той винаги чете от лист хартия и постоянно се консултира с него. За разлика от американските, австралийските медии не крият поведението на Байдън от зрителите.

Трудности при планирането и решаването на проблеми. Крахът в Афганистан

Трудности при изпълнение на познати задачи. В статия от 21 март 2021 г. Shore News отбелязва, че президентът Байдън се е заблудил по пътя си към борда на Еърфорс 1, след което обратно към вертолета е бил заведен от вицепрезидента Камала Харис и неговите помощници.

Объркване във времето или с мястото. Според „Индипендънт Сентинел“ на 29 февруари 2020 г. номинираният Байдън е казал на събитие в Южна Каролина: „Точно тук, в Северна Южна Каролина“. По-късно той обърка миналото и бъдещето, като заяви, че с нетърпение очаква назначаването на първия афро-американски сенатор.

Джо Байдън обещава 10 милиарда долара за борба с глада по света

Американският президент Джо Байдън заяви пред Общото събрание на ООН днес, че САЩ ще предоставят 10 милиарда долара за премахване на гл...

Трудности при разбирането на визуални образи и пространствени отношения. Няма доказателства за промени.

Трудности при говорене или писане. На 25 март 2021 г. заглавието на британския вестник „Сън“ гласеше: „Байдън напълно забрави за какво говори и несвързано мърмореше пред камерата на мъчителна пресконференция“. Статията отбелязва, че в края Байдън заявил, че отговаря на последния въпрос, но след това спря в средата на изречението. У нашите съюзници, разбира се, възникнаха въпроси относно състоянието му.

Неспособност за намиране на познати неща и да се възстанови последователността на събитията. На митинг на открито на 29 април 2021 г. в Дулут, Джорджия, президентът Байдън завърши речта си, като каза: „Не мога да намеря маската. Това е лош късмет“. След което той намери маската в джоба си. Това поражда въпроса: какво е причинило този "лош късмет"?

Избледняване на способността за разсъждение и погрешна преценка. Старият Джо Байдън беше избран за президент, защото се разбираше с почти всички. Въпреки това след няколко месеца от неговото президентство, той изведнъж унизи френския президент Еманюел Макрон и цяла Франция, обявявайки публично, че Америка и Англия ще предоставят на Австралия ядрени подводници, като по този начин подкопа нашия френски съюзник.

Отказ от работа и оттегляне от социални дейности. Президентът Байдън прекарва почти всеки уикенд сам с първата дама. Дори MSNBC призна, че президентът Байдън седи отделно на снимка от конферентната зала в крайградската резиденция на Кемп Дейвид по време на афганистанската криза.

Байдън: Суверенна палестинска държава е най-доброто за бъдещето на Израел

Американският президент Джо Байдън заяви днес пред Общото събрание на ООН, че суверенна и демократична палестинска държава е „най...

Промени в настроението и личността. Заглавие на британския вестник „Индипендънт“: „Байдън беше изправен пред критика за упрек на репортер на Си Ен Ен:„ Вие нищо не разбирате “. Джо беше забравил, че това не е личен въпрос, а бизнес отношения.

Центровете за контрол и превенция на заболяванията съветват: "Ако се появи един или повече от десетте предупредителни знака, препоръчително е да посетите Вашия лекар, за да установите причината." Президентът Байдън показва поне девет от десет симптоми на болестта на Алцхаймер, което не може да не буди безпокойство. Четейки статии за поведението на Байдън и гледайки видеоклипове с негово участие, разбирате, че той дори не контролира себе си, камо ли федералното правителство.

Ако президентът Байдън не е в състояние да изпълни своя мандат и отговорности, защо Конгресът не предприема действия и не го отстранява в съответствие с 25 -та поправка към Конституцията? Може би защото демократичните лидери в Камарата и Сената просто се нуждаят от слаб президент, който да прокарва законите им? Освен това, при Байдън, за тях е по-лесно да контролират федералното правителство. А републиканските лидери в Камарата на представителите и Сената очакват, че веднага щом поемат контрола и над двете камари, те ще имат шанс да одобрят следващия вицепрезидент. В същото време нашите съперници по света използват нашия слаб президент, както си искат, изграждайки бъдещето си без САЩ.

Америка с отслабен лидер ми напомня инструктаж преди скок с парашут. Ако откриете неизправност, първата стъпка е да определите нейната сериозност. Ако съществува възможност за счупване на един или и на двата крака, опитайте се да кацнете както и да е. Защото ако резервният парашут не сработи - край. Може и да не преживеем президентът Харис, председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси и председателят на Сената Чък Шумър начело на страната. Нека изчакаме до междинните избори през ноември 2022 г.

…………………….

САЩ се извиняват за "грешка с убити цивилни" в Афганистан, но "продължават борбата"

Съединените щати се ангажират да продължат борбата си срещу терористичната групировка "Ислямска държава-Вилаят Хорасан" в Афганистан, в...

Мик Рич, „The American Thinker“

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ:

F-16 ще трябва да ударят най-ефективното руско оръжие в Украйна (ВИДЕО)

Как Русия манипулира умовете ни всеки ден: Наръчник за връщане към реалността

Дроновете променят войната: Танковете "Ейбрамс" също трябва да се променят (ВИДЕО)

"Заплахата е реална": Американски анализ прогнозира руска атака срещу НАТО

За 3 минути долита до Киев: Какво се знае за най-загадъчната руска ракета "Циркон"

Руската лятна офанзива: Няма да е нито Харков, нито Киев – оценка на украински полковник

Конституционният съд на Молдова даде шанс на Путин да се добере до властта в Кишинев

Путин е диктатор и тиранин, но има поука за Запада

Голямата военна поука за Запада от Авдеевка

The Economist: Орел, рак и щука - съюзът Русия, Китай и Иран не плаши САЩ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Анализи и коментари