Психолог за бисексуалния Супермен: Много е опасно да се пише на тази тема

7289
Психолог за бисексуалния Супермен: Много е опасно да се пише на тази тема
Снимка: Личен архив във Фейсбук

"Много е опасно да се пише на тази тема, защото местният феодал не одобрява мнения различни от официалната адженда. Ама ще опитам днес, деликатно. Искам да попитам разните културни деятели, журналисти, инфлуенсъри, IT гурута, мъжкари и прочие хубави хора из контактите ми - това на картинката харесва ли ви? Не говорим за екзотични и глуповати избухвания на някой весел режисьор", пише психологът Мартина Иванова, споделяйки статия, че новия Супермен е бисексуален.

Новият Супермен е бисексуален

DC Comics обяви, че новият Супермен, който е син на Кларк Кент и Лоис Лейн, ще има романтична връзка с приятел от мъжки пол.  Спор...

Говорим за старателно прокарвана и неукротимо разрастваща се линия на промяна на нагласи и ценности в обществото. Ако нещо не ви се струва съвсем чисто в тази работа, да ви питам - а вие проучихте ли новите си любими красавци, дето ще ни спасяват? Че и станахте техни кандидати? Демек - ще позволите на тези красиви по външност, и сладкодумие, но изпълняващи чужди заповеди, и интереси лъскави обвивки, да яхнат като ракетен носител името ви, вашата творческа слава, постиженията ви в култура, изкуство, журналистика?

Защото тази адженда е официалната им. Заедно с налагането на задължителна компотизация, и наказателни акции, и отнемане на базови права от тези, дето искат да си опазят "старомодния" живот без компоти. Заедно със жарка подкрепа на И.Конвенция. Заедно с масова дигитализация на бройките в стадата по всякакви показатели - социални, биологични, финансови.

Заедно с разпродаването до шушка на каквото изобщо е останало и ни определя като национална държава. Във вид на чудесни бизнес европейски проекти, разбира се. И ако не сте проучили какви са ценностите зад които застават тези красиви "бели лястовици", това е много тревожно. С вашето име и творческа слава, безброй последователи и почитатели, вие им придавате тежест. И ако не сте наясно на какви идеи придавате тежест, къде изобщо ви е акъла, под ягодите!

Да се върна на тенденциите, изобразени в картинката тук. Да попитам дори и приятелите ми с такива или подобни интимни предпочитания - това харесва ли ви? Добре ли е? Забелязвате ли как настойчиво, от години се прокарва тази линия? Усещате ли как използват и вас, за да прокарат едни световни тенденции, които нямат нищо общо с вас като хора, личности? Искам да ви кажа, че това е стигнало до такава степен, че в тийн средите, ако вземеш да изразиш учудване или нехаресване на някой чичко с вечерен грим, то веднага те стигматизират като <еди-какъв-си>фоб.

Ирини Зикидис за хомофобско нападение във Великобритания: Либералната доктрина обрича гей хората

"Двама гей мъже са били нападнати и кълцани с бутилки в Бирмингам, в поредната ужасяваща хомофобска атака. Продължавам да твърдя, че ...

А какво да кажат тогава "старомодните" мъже, жени, без екзотични придатъци към самоопределянето? Какви точно се явяват "екзотичните" спрямо тях? Какъв вид <...>фоби? Тази адженда се бори да превърне аномалиите в норма, на черното казва бяло и се опитва да ни внуши, че това дето виждаме с очите си, не е това, което е. Тази адженда неприкрито води към трансхуманизъм. Индокринирането е толкова агресивно, плъзнало навсякъде из младото поколение, че не знам как ще си спасим децата. А модерните, интелигентни, добре и остроумно пишещи, с чужди фамилии и гражданства... не работят за децата ни. Следват неотклонно спуснатата адженда.

Та не знам какъв е изходът. След като дори сред будните ми приятели виждам как са се подлъгали в розови надежди и отказват да видят истината, която дори не се крие. Надеждата ми е шепите истински будни. Може пък и да успеем да спасим нещо. Все пак сме Българи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ:

В Украйна се роди новият убиец на танкове (ВИДЕО)

Къща от карти: Сигналите, че Путин ще рухне за миг

Руската "голяма" офанзива: Нагласите в Украйна

Голямата руска офанзива: Поглед от Чехия какво ще се случи

Скопие - крачка назад. Ако продължи така, ще стигне до Тито

"Времето изтича": Закъсня ли оръжието от САЩ за Украйна?

Войната между Израел и "Хизбула": Кой печели засега?

"От танк на дрон": Украинците рециклират изоставеното на фронта оръжие

Time: В упадък ли е Америка?

Светлина насред пълния мрак: Крах за Украйна без ПВО, но САЩ се задействаха

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Анализи и коментари