Дамян Борисов замени Павлина Ванова от „Зелените“ в ОбС Асеновград

7671
Дамян Борисов замени Павлина Ванова от „Зелените“ в ОбС Асеновград

Още една рокада в Общински съвет Асеновград бе направена снощи, съобщава кореспондентът.

На извънредно заседание на асеновградските старейшини клетва да работи за благото на асеновградчани положи Дамян Борисов. Той заема мястото на Павлина Ванова. Дамян Борисов беше общински съветник от БСП за кратко през мандат 2011 г.-2015 година. Преди около две години той подаде оставка и напусна местния парламент. Сега той се връща сред редиците на старейшините в Асеновград, като член на партия „Зелените“. Наред с положената от Борисов клетва на извънредната сесия на асеновградския Общински съвет снощи в късния следобед бяха избрани и членовете на различните комисии. Всяка от тях се състои от общо седем души.

Административният съд отложи делото за избор на общински съвет в София

Административният съд в София отложи за 18-ти ноември делото срещу избора на общински съветници в столицата. Събирането на доказателст...

За Постоянната комисия по Предотвратяване и установяване на конфликт на интереси бяха избрани: Атанас Нейков, Борислав Радославов, Ваня Костадинова, Драгомир Георгиев, Касим Байрам, Мариан Велев, Паскал Терзиев, който беше кандидат на Реформаторите за кмет.

В Постоянна комисия Правна, която следи за спазване на нормативната уредба и урежда взаимодействието със структури на гражданското общество, като обсъжда и предложения, жалби, сигнали и петиции на граждани, са включени: Айсин Кюлджю, Атанас Ненков, Дамян Борисов, Димитър Янев, Драгомир Георгиев, Енко Найденов, Иванка Авкова.

В Постоянната комисия по Екология, която следи за опазване на околната среда и рационалното използване на природните ресурси, селско, горско стопанство и води, влязоха: Борис Колев Гео Караданов, Дамян Борисов, Емин Гуне, Петър Колев, Румяна Балабанова, Христо Чолаков.

За Постоянната комисия по Образование и култура, деца и младежки дейности, която следи за опазване на културно-историческото наследство, вероизповедания и наименования, бяха избрани: Ангел Димитров, Ваня Костадинова, Паскал Терзиев, Петко Чирпанлиев, Мариан Велев, Христина Филипова, Хюсеин Караджов.

И в Бургас ГЕРБ консолидира позиции дори със свои големи критици

Сближаването на позициите между партиите в управляващата коалиция вече е факт и в Бургас. Там заместник-председател на доминирания от Г...

В Постоянната комисия по Здравеопазване, социални дейности, спорт и туризъм участват: Апостол Тименов, Георги Хаджиламбрев, Иванка Авкова, Касим Байрам, Петко Чирпанлиев, Ферди Кадир, Христина Филипова.

В постоянната комисия по Устройство и развитие на територията на общината, ангажирана със състоянието на инфраструктурата, обществения ред и сигурност, водоснабдяване и канализация, енергоснабдяване, далекосъобщения, благоустрояване и комунална дейност, безопасност на движението и транспорт, бяха включени: Апостол Тименов, Божидар Малинов, Борислав Радославов, Костадин Яков, Мюмюн Алиджик, Румяна Балабанова, Хюсеин Караджов.

За Постоянната комисия по Бюджет и финанси, която отговаря за регионална, икономическа и инвестиционна политика, общински финанси, данъци, такси и финансово-стопански функции на общинските дружества, предприятия и дейности, извънбюджетни сметки и евроинтеграция, бяха избрани: Божидар Малинов, Драгомир Георгиев, Енко Найденов, Илко Димитров, Мюмюн Алиджик, Радослав Янков, Ферди Кадир.

В Постоянната комисия по Общинска собственост, която се грижи за придобиването, управлението и разпореждането с общинско имущество, приватизация и следприватизационен контрол, влязоха: Ангел Димитров, Гео Караданов, Емин Гуне, Костадин Яков, Маргарита Стоилова, Паскал Терзиев и Селим Емин.

Първото заседание на ОС на Павел баня започна с фалстарт

С фалстарт започна първото заседание на Общинския съвет в Павел баня, информира БГНЕС. Съветниците не успяха да си изберат председател...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com