Над 230 ентусиасти в планинското състезание "Асеновградски баири"

3166
Над 230 ентусиасти в планинското състезание "Асеновградски баири"

Над 230 спортисти се включиха в състезанието по планинско колоездене и бягане, наречено „Асеновградски баири“ и провело се край Асеновград. Надпреварата се организира за втора поредна година. В различните дистанции и дисциплини участие взеха бегачи и колоездачи не само от Асеновград, а и от Стара Загора, Пазарджик, Варна, София и други градове на страната. Новото тази година бе, че освен бягане и колоездене, бе включена и още една дисциплина – дуатлон, състояща се от двете, посочени поотделно.

Дистанциите за колоездачите, бегачите и дуатлонците бяха разделени според върастовата група на участниците. Дължината на трасетата варираше от 300 метра до 20 километра, в зависимост от дисциплината. Едни от най-младите състезатели в „Асеновградски баири“ тази година бяха няколко деца на по 3 г. Всяко от тях, което достигна до финала, получи медал за участие. Тазгодишното състезание не се размина без контузии сред спортистите. В името на победата, с ожулено лице се върнаха немалък брой участници.

Рокада в Асеновград: Общински съветник става директор на новосъздадена Дирекция за общинските активи

Червена рокада предстои да бъде извършена в Общински съвет-Асеновград. Досегашният съветник от Коалиция „БСП-АБВ, ППК „Еког...

Те приеха предизвикателството на природата и не склониха глава, все пак финиширайки успешно. На победителите в различните възрастови групи, дистанции и категории на колоезденето, бягането и дуатлона бяха връчени медали и предметни награди.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com