X
 
 

С над 2 700 гласа преднина Христо Грудев печели на балотажа в Асеновград

5896 0
С над 2 700 гласа преднина Христо Грудев печели на балотажа в Асеновград
Снимка: Facebook/д-р Христо Грудев
Доктор Христо Грудев е новият кмет на община Асеновград. Все още обработването на протоколите продължава. Повече от 2 700 гласа разделят кандидатите на "БСП за България" и ПП ГЕРБ за кмет на община Асеновград. Според първи статистики, доктор Христо Грудев води на доктор Емил Караиванов с 57% към 43%.

Данните са при обработени близо 94% от протоколите или от повече от 19 500 гласоподаватели. В официалните резултати не се включват 2% от хората в Асеновград, които са отбелязали "Не подкрепям никого". Информацията е към 21:30 ч. Първоначалната информация от партийните централи на щабовете на двамата кандидати бяха, че мачът е много оспорван и разликата е минимална.

Местни избори 2019: Добрич си преизбра кмета Йорданов

Досегашният кмет на Добрич Йордан Йорданов ДБГ (ДБГ, НДСВ, ССД, ГН) ще е начело на града и през следващите 4 години. На брифинг тази ве...

Окончателната избирателна активност в Асеновград днес бе 41,57%, т.е. 22 369 гласували. Победилият кандидат Христо Грудев отказа коментар на този етап, като посочи, че официално изявление ще се състои идния вторник и в пресконференцията ще участват всички спечелили кметове на общини от ПП ГЕРБ в област Пловдив. Днешния изборен ден в Асеновград премина спокойно, без напрежение и без подадени сигнали за нарушения в Районната прокуратура и Общинската избирателна комисия в града.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари

Овен Овните трябва да спрат да мечтаят за невъзможното, за принца на бял кон и за романтиката от филмите. Опитайте се да бъдете по-здраво стъпили...