Ботев (Пловдив) взима бивш голмайстор на ЦСКА

15066
Ботев (Пловдив) взима бивш голмайстор на ЦСКА
Снимка: Getty Images / Guliver

Ботев (Пловдив) е на път да осъществи интересен трансфер. Клубът е пред подписване с румънската звезда Янис Зику, твърдят медиите на север от Дунав, цитирани от Гонг.

Според изданието "Фанатик", пловдивчани са с най-добри шансове за подписа на местния нападател. Таранът от вчера е свободен агент, след като разтрогна договора си с Петролул Плоещ. Бившият играч на ЦСКА получи обезщетение в размер на 100 хил. долара за предсрочно прекратения му договор и сега се оглежда за ново място, където да получава голяма заплата и да продължи кариерата си.

Бадема: Томов провали кампанията с акциите

Един от лидерите на ЦСКА Емил Гъргоров-Бадема разтрогна договора си заради неизплатени суми. Малко след това от клуба обявиха, че се ра...

Заплатата му в Румъния е била 15 хил. евро на месец. Такава сума не би представлявала проблем за Ботев, ако все пак се стигне до подпис, пишат още в Румъния.

Зику стана известен в България с екипа на ЦСКА преди близо три години. Той изигра само един полусезон по нашите терени, но в 15 мача вкара 13 гола и се доказа като "голова машина". От напускането на "Армията" таранът се подвизаваше по Южна Корея и в родината си. Той скоро ще навърши 31 години и очаква последно предизвикателство за себе си зад граница.

 

 

Спряха нов бойкот в ЦСКА със заплати за април

Ръководството на ЦСКА е превело заплатите на играчите за април. Вчера те са ги получили по картите си. Така рискът от повторен бойкот н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ