Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Костов преди Лудогорец: Защо ми е такъв стрес да мисля за мача с ЦСКА? (ВИДЕО)

02 април 2024, 15:27 часа • 1029 прочитания

Треньорът на Левски Николай Костов направи интересен коментар преди тежката серия, в която влиза отборът му. На „сините“ им предстоят мачове срещу първите три тима в класирането в Първа лига. Утре столичани гостуват на Лудогорец, а в неделя приемат ЦСКА на Националния стадион „Васил Левски“. На 13 април пък на Левски му предстои нова визита – този път на Черно море.

Николай Костов говори преди двубоя с Лудогорец утре като заяви, че той и футболистите му не мислят за предстоящото Вечно дерби срещу ЦСКА, както и за мача с Черно море след седмица. По думите му това причинява стрес, а той не е полезен за представянето на Левски. Наставникът на „сините“ допълни, че очаква отборът му да покаже добра игра срещу Лудогорец и да прекъсне победната серия на „орлите“.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actulano: ЦСКА започна най-важния си мач, ред е на Левски 

„Вярвам в моите футболисти, в добра форма са“

Гледахте на живо: Николай Костов преди гостуването на "Лудогорец" в Първа лига

🎙️🎥 Гледахте на живо: Николай Костов преди гостуването на "Лудогорец" в Първа лига #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #ЛегендарнатаФланелкаНаЛевски

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Tuesday, April 2, 2024

“Очаквам да има качествен футбол. Те са лидери в класирането, много години са шампиони, играят със самочувствие. Много са креативни. Ние също имаме такива играчи и затова очаквам интересен двубой. В първия мач надиграхме Лудогорец, но загубихме три точки и оттам ни тръгна надолу работата чисто психологически“.

„Искрено се надяваме да прекъснем серията срещу Лудогорец. Не мислим толкова за нея, колкото за моментното състояние на нашия отбор. Надявам се да се получи така, че да победим утре. Вярвам в моите футболисти, в добра форма са, играят със самочувствие. Стандартните положения са част от играта. С Лудогорец ще направим същите комбинации. Нека да бъдат готови за тях играчите на Лудогорец“.

„Ще вкараме много стрес, ако започнем да мислим за следващия и по-следващия противник. Ние сме в такава ситуация, че трябва да гледаме мач за мач. Не искаме да мислим за следващи игри, така натоварваме психиката на играчите. Защо ми е такъв стрес да мисля за мача с ЦСКА? След мача на Лудогорец ще направим анализ, ще видим какво самочувствие имаме. Позитивни сме за момента“, обясни Николай Костов.

По-рано днес "замразеният" от Наско Сираков талант на Левски обясни, че няма проблем със "сините", а с ръководството.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес