Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Лудогорец изчетка Левски и Николай Костов (ВИДЕО)

02 април 2024, 16:06 часа • 1666 прочитания

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изчетка отбора на Левски и неговия наставник Николай Костов преди дербито между двата тима. Както е известно, опитният специалист бе начело на столичани от края на януари 2019-та до края на април същата година. Мачът между двата отбора е утре от 19:30 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

Георги Дерменджиев заяви пред медиите, че много уважава Левски и Николай Костов. Той също така сподели, че очаква утре да се получи хубав мач, който да зарадва привържениците. Опитният специалист допълни, че вярва в българските съдии и е убеден, че те ще се справят със задълженията си по време на двубоя.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА започна най-важния си мач, ред е на Левски

„Уважавам Левски и феновете му“

Левски Рикардиньо Партик Мислович

„Аз лично не съм притеснен. Уважавам Левски, уважавам много феновете на Левски и много пъти съм го казвал, но в момента съм старши треньор на Лудогорец и гледам моя отбор. Николай Костов е много добър треньор, който показва вече стила си в Левски. Много го харесвам като човек, както и позитивното му отношение към футбола. Той винаги е много сдържан и прецизен в изказванията си“.

„Надявам се стадионът да бъде пълен и да стане един добър мач. Мисля, че отборът е добре. След паузата играхме с Локомотив Пловдив и мисля, че сме в добра кондиция. Нямаме притеснения. Искам да стане добър мач. Мисля, че отборът е добре психологически, физически и технически. Вярвам в българските съдии и мисля, че ще се справят“, каза наставникът на шампионите.

По-рано днес Николай Костов заяви преди мача с Лудогорец, че още не мисли за дербито с ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес