Френският посланик: Интересуват ме различните мнения на гражданското общество

14705
Френският посланик: Интересуват ме различните мнения на гражданското общество

Заинтересуван съм от различните мнения на гражданското общество и желая добре да ги разбера, затова използвам случая да ви изслушам, заяви посланикът на Франция Филип Отие, след като прие група български граждани на разговор, съобщиха от посолството.

Гражданите бяха ръководени от Нина Гергова, които изразиха пред посланика позицията си за обстановката в страната, както и във връзка с френско-германската трибуна, публикувана на 8 юли. Посланикът внимателно отбеляза техните виждания, а именно несъгласието им с всекидневните протести на площад "Независимост".

В Русия: Шистовият газ раздели Лондон и Париж

Ситуацията на европейския пазар става все по-неопределена с оглед на това, че основните страни декларират различни подходи относно енер...

"В Европейския съюз доброто управление е работа на всички. Така и на България и на българите принадлежи да очертаят заедно своето бъдеще", заяви посланик Отие по време на разговора, който продължи един час и позволи да бъде осъществен задълбочен обмен на мнения.

Tази сутрин протестиращи се събраха пред френското посолство на мирен протест. Те протестираха срещу намесата на френския посланик във вътрешните работи на страната по повод писмото, изпратено от Филип Отие и германския посланик Матиас Хьопфнер. Мишо Шамара попита къде е бил френският посланик през февруарските протести и при предишното управление на Бойко Борисов и не е взел отношение.

Тази вечер контрапротест на пилоните на НДК няма да има във вида си досега, на място ще е представител на протестиращите, който ще събира подписи в подкрепа на кабинета. Хората основно ще актуализират досега събраните подписи, за да могат да ги представят на медиите. До момента са събрани над 200 хиляди подписа в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски и над 12 хиляди "за" оставката на президента Росен Плевнелиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com