X
 
 

Запечатаха склад за съхранение на млечни продукти без документи в Бургас

860 0
Запечатаха склад за съхранение на млечни продукти без документи в Бургас
Снимка: iStock/Guliver
Хранителни продукти и суровини без документи за произход са установени в различни обекти на територията на страната, съобщават от Министерството на вътрешните работи. От проверката става ясно, че те са собственост на фирма за производство на млечни продукти, която се занимава с внос и износ за Европейския съюз и за трети страни.

Операция е извършена съвместно от служители от Икономическа полиция, ГДНП, СДВР и областните дирекции на МВР НАП, БАБХ и съответните РИОСВ в 10-те проверени области, една от които е Бургас. Проверени са складове на големи дистрибутори на млечни произведения и суровини.

На територията на Бургаска област е установен и запечатан склад за съхранение на продукти без документи, удостоверяващи произхода им. Подобни пропуски са констатирани и в други обекти на територията на останалите области. При инспекцията е засечена практика за разплащане на стока с пари в брой, а не по установения законов ред – по банков път.

Иззети са проби от предлаганата продукция и от производствената база.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Ето го гаджето на Гери-Никол (СНИМКА)
Ето го гаджето на Гери-Никол (СНИМКА)

От известно време се носят слухове, че Гери-Никол има нов мъж в живота си. Днес певицата потвърди, че е влюбена, като сподели обща снимка с приятеля...