Ограбиха БЧК- Смолян

12734
Ограбиха БЧК- Смолян
Снимка: БГНЕС

34-годишен мъж от Смолян е извършил кражба на техника от сградата на БЧК, съобщиха от Областна дирекция на МВР – Смолян.

На 05.11.2014 г. в РУП – Смолян е получена жалба от служител на БЧК – Смолян, в която заявява, че времето от 17.30 ч. на 04.11.2014 г. до 07.30 ч. на 05.11.2014 г. в гр. Смолян на бул. “България” от офиси в сградата на областен съвет на БЧК - Смолян, чрез взломяване на бравата на входна врата са отнети лаптоп “Асус”, на стойност около 300 лв. и цифров фотоапарат “Канон”, на стойност около 570 лв. В резултат на предприетите от служителите на РУП - Смолян незабавни оперативно-издирвателни действия е установен 34-годишен мъж, жител на гр. Смолян, познат на полицията за кражби и други престъпления.

136 години БЧК

БЧК е една от първите институции, възникнали след Освобождението на България и участвали в изграждането на новата държава. „Стот...

След извършено претърсване в неговия дом са намерени чанта от лаптоп, отвертка и два броя полиетиленови плика със суха тревна маса с тегло 51 грама, която след тестване на полеви наркотест реагира на марихуана.

Местопроизшествията са посетени от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУП – Смолян. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com