"Еликсирът на любовта" от Лариса Ренар

161552
"Еликсирът на любовта" от Лариса Ренар

Жената е родена, за да получава удоволствие. Тя е центърът на Вселената.

От столетия жените са предавали – от уста на уста, от майка на дъщеря – тайните техники на съхраняване и засилване на женската енергия. Тази, която е знаела тайните и е умеела да използва своята енергия, е притежавала невероятна мощ. Мъжете били готови да дадат живота си за една нощ с такава жена...

Книгите на Лариса Ренар съчетават съвременните постижения на психологията с древните практики и познания, чрез които жените са поддържали вътрешната си хармония преди хиляди години. Отговарят на вечния женски въпрос: „Как да бъда щастлива?”. Според авторката съвременната жена е загубила женската си енергия и я заменила с мъжка. Днес за представителките на женския пол кариерата е по-важна от личния живот. Много от жените дори не се замислят за това.

Според Лариса Ренар жената трябва да притежава четири лица: „любовница”, „домакиня”, „кралица” и „момиче”. Техниките, които са описани в книгите на Ренар, помагат на жените да постигнат съзнателно тези четири състояния. Всяко от тях отразява определена женска енергия. Енергията на „момичето” е преди всичко емоция и възхищение от нейния избраник, за „домакинята” е важна мъдростта и практичността, за „кралицата” – независимост и себеуважението, а състоянието на „любовницата” е страстта.

Според Ренар всяка жена притежава тези четири състояния, само че в някои жени едното е развито повече, отколкото другите. Техниките, които описва тя, позволяват на жената да си върне тези състояния в пълния им блясък. Именно умението да се превъплъщава във всеки един от тези образи ще помогне на жената да постигне щастие и хармония в живота си.

Книгите на Ренар са изпълнени с практически занимания. Героинята й пътува по целия свят, за да открие тайните, методите и законите на женската енергия, въз основа на които е разработена уникалната програма.

В първата си книга „Изворът на женската” сила Лариса Ренар съчетава съвременните постижения на психологията с древните практики и познания, чрез които жените са поддържали вътрешната си хармония преди хиляди години.

В „Еликсирът на любовта” чрез нови техники тя дава:

Основните съставки и рецепти за щастие и постигане на всички желания:

Техника за емоционално пускане

Упражнение за увереност

Визуализиране на идеалния мъж

Пречистване и изпълване на пространството

Пробуждане на желанието

Вибрации на свободата

Практика за връщане на мъжа

Прекъсване на връзката

Използване на силита на луната

Отговорите на най-важните въпроси, които вълнуват всички жени по света:

Къде да намериш мъжа на твоите мечти

Как да познаеш, че това е той

Какво да направиш, ако ти изневери

Как да постъпиш, ако се наложи да правиш важен избор в живота си

Възможно ли е да подариш сърцето си на някого и да запазиш целостта си

Как да запазиш любовта и страстта си след многогодишен съвместен живот

Как да помогнеш на мъжа до себе си да преодолява кризите в живота

Сега всяка от вас сама може да приготви своя еликсир на любовта!

Първа стъпка: Ренар предлага на всяка от своите читателки първо да установи каква енергия преобладава в нея. Може да го направите много лесно: представете си мислено своя портрет и го оцветете в бяло и червено. От тяхното съотношение може да разберете дали във вас преобладава мъжката или женската енергия. Белият цвят отговаря за мъжката енергия, червеният – за женската. Така започва всеки тренинг, организиран от Лариса Ренар.

Вторият важен урок, който можете да започнете да учите още сега, е така нареченият „ККС” – това са трите неща, които никога не бива да използвате при общуване с мъже: критика, контрол, съвети.

Един съвет как да получите желания подарък:

Ако искате да получите желания подарък от мъжа, ето една малка тайна: произнасяйте молбата си откъм лявата му страна. Там по мнението на психолозите се намира зоната, чрез която мъжете възприемат информация. Всяка молба трябва да бъде формулирана лаконично и конкретно, като се изтъкне и полезността на подаръка. Дори красивото кожено палто и пръстенът с диамант могат да бъдат интересни и полезни според мъжката логика – нали именно жената отразява успеха на мъжа?

Лариса Ренар – лъчезарна, неотразима, обаятелна жена – кандидат на психологическите науки, биолог и психолог, получила степен МВА от Стокхолмския университет по икономика. Създава и ръководи Академия на личния живот. Чете лекции по психология на стреса по цял свят.

През 2007 г. Лариса Ренар издава книгата си „Изворът на женската сила”. Авторката съчетава задълбочените си познания и дългогодишния си практически опит и представя уникална програма от техники и упражнения, предназначени специално за жени. Изданието се превръща в бестселър и печели хиляди последователки в цяла Русия. Сега авторката представя на своите читателки новата си книга „Еликсирът на любовта”, където ще откриете нови практики и още по-задълбочено вникване в силата на женската енергия.

Какво може да научи жената от Вашите книги?

За мен е важно жената да осъзнае своята ценност и това, че когато тя се променя – променя и света около себе си. Трябва да се научи да приема своята сила, да я разбира и да я направлява.

Какво представлява женската енергия, за която Вие пишете?

Това е състоянието на изпълненост. Трудно е да се опише, но е много лесно да се усети. Това е, когато целият свят е в синхрон с теб, когато всичко се случва с магическа лекота, когато кипиш от енергия и имаш усещането, че летиш. И при това всичко се случва спокойно и хармонично.

Как ще се промени светът, когато в него се възвърне женската енергия?

Светът ще стане много по-хармоничен. Жените ще спрат да страдат от опустошеност, самота и свръхотговорност, а мъжете ще усетят отново силата си и ще проявят желание за изява на най-добрите си качества. Когато мъжът чувства, че до него е истинска жена, той става по-отговорен, по-мъжествен, по-успешен.

Могат ли жените и мъжете да се разбират?

Разбира се, че могат. Мъжете са готови за диалог и могат да чуят какво искат жените. За жените е важно да разбират какво очаква от тях мъжът. Най-важното е взаимното желание да научиш езика на другия. Ние губим десетилетия, за да научим английски, но не винаги сме готови да признаем, че езикът на другия пол също трябва да се изучава задълбочено! Сега за това има редица възможности и всичко зависи от нашето желание. Но за жената е по-лесно да признае, ако има нещо, което не разбира, и да се постарае да разбере мъжа, за да може после на неговия собствен език да му каже какво е важно за нея.

Защо толкова се интересувате от отношенията мъже – жени?

Защото за жената най-важното е да създаде хармонични отношения. Когато тя е щастлива, тогава и в живота й всичко потръгва - и кариерата й се развива успешно, появяват се сили и желание да се усъвършенства, да отделя време за себе си и за децата си. А когато жената е нещастна в личните си взаимоотношения, тя за нищо друго не може да мисли и за нищо няма сили и желание.

Наистина ли мъжете и жените са от различни планети, както пишат в съвременните психологически издания?

Най-съкровените желания за мъжете и жените са едни и същи – всеки иска да е обичан, да бъде оценен. Но начините, по които ги проявяваме, са различни. Изкуството на тези отношения се състои в това да намерите уникалния за всяка двойка път, да чуете зова на другия за любов и да се изпълните и двамата взаимно с любов.

Кой избира – мъжът или жената?

Жената избира от тези, които са избрали нея. Но за да могат да я избират, тя трябва да е изпълнена с женска енергия. И колкото повече е тази енергия в жената, толкова по-голяма е възможността й за избор от толкова по-голям кръг достойни мъже.

"Сто сонета за любовта" от Пабло Неруда

След почти двайсет години авторът, написал тези думи, отново се среща с българските си читатели. Пабло Неруда е най-големият чилийски п...

Какво е необходимо, за да бъде една жена щастлива?

Всяка жена има различно разбиране за щастие. Главното е да се чувства щастлива просто защото съществува такава, каквато е, и там, където е. В настоящия момент.

Как мислите вие – могат ли традиционните ценности като мъж, дом, деца и семейство, да направят една жена щастлива?

Разбира се! Ние можем да декларираме, че за нас не това е важното, но в самата женска природа е заложена необходимостта от близост. Това е характерно и за мъжката природа. Важното е не във формата – да бъдеш с някого в двойка, а в същината – в това какви са вашите отношения. Затова когато семейството не е само формално наличие на мъж и деца, а е споено от взаимоотношения на искреност и любов – всичко се развива и разцъфва, и жената, и мъжът, и децата. И тогава жената може с лекота да се занимава с любимата си работа, с личностното си развитие, да бъде творец.

Лариса Ренар към читателките:

Когато жената е пълна с енергията на удоволствието и радостта, тя създава около себе си поле, което привлича и мъже, и различни възможности. Това прави живота й радостен и лек и такъв става и животът на тези, които са около нея. Всичко се случва така, като тя желае – идват необходимите хора, решават се въпроси, правят се открития. Дълбоко в себе си всяка от нас знае, че докато е в това състояние, всичко се случва по перфектния начин, а когато губим енергията си – всичко започва да се руши. И слънчевият прекрасен свят изведнъж се превръща в хаос. В един миг жената разбира, че е опустошена. И колкото повече се опитва да възстанови силите и енергията си, толкова повече те се стопяват.

"Кръстопът" от Али Конди

Обществото ги раздели. Дали любовта ще ги събере? В Подборът Касия избра своя път. Къде ще я отведе той в Кръстопът? Касия заминава ...

Тогава тя просто трябва да спре, да не прави нищо, да лежи, да броди по улиците, да гледа мелодрами, да чете книги и просто да се наслаждава на тишината и самотата си. След няколко дена или седмици – всичко започва да се променя. Жената изведнъж отваря очи и вижда, че пролетта отново е дошла. Усеща аромати, вижда блестящите витрини и мъжете отново се обръщат след нея. Значи енергията отново се е върнала...

Жената е родена, за да получава удоволствие. Защото тя е центърът на света и с енергията си поддържа своето пространство – своя дом, любимия си и децата си.

Източник: Сп. "Полезное чтение"

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com