Нови заглавия от издателство "Бард"

33146
Нови заглавия от издателство "Бард"

"КАПАН ЗА ВЪРКОЛАЦИ" от М. Д. Лаклън

„Свирепа, мрачна, странна и непредсказуема.”

Джо Абъркромби

Крал Аутун повежда своите викинги в набег над англосаксонско село. Нападателите избиват безразборно мъже и жени, но Аутун е заповядал и косъм да не падне от детска главица. Води го прорицанието, че ще открие дете на боговете при тези селяни. Ако го отгледа като свой син, порасналото момче ще поведе неговия народ към слава и величие.

Ала кралят намира не едно момче, а близнаци. За да опази тайната за истинския произход на сина си, той заповядва на преданите си воини да се пожертват в битката. Аутун се връща с близнаците и тяхната майка в Норвегия. Дава едното момче на вещиците, обитаващи пещерите на Тролската стена, а другото отглежда като свой наследник.

Така започва „Капан за върколаци”, първата книга от зашеметяваща нова поредица. Върколакът ще търси изгубената си любов през столетия и прераждания, ще участва във вечната битка на вълка Фенрис и боговете Один и Локи. И ще е върколакът, какъвто никога не сте си го представяли.

„Неочакван и единствен по рода си поглед към мита за върколака, боговете на северните народи и магията. Завладяваща книга.”

Р. Дж. Елъри

Цена 14,99 лв. Обем 459 стр. Barcode 978-954-655-277-8

 

"ВЕЛИКИЯТ ДИЗАЙН" на Стивън Хокинг, Ленард Млодинов


Нова книга от един от най-великите мислители на света!

Нови отговори на големите въпроси на живота.

Кога и как се е появила Вселената? Защо сме тук? Какво е естеството на реалността? Защо законите на природата позволяват възникването на същества като нас? Дали този явен „велик дизайн“ на нашата вселена е свидетелство за съществуването на създател, който е задвижил всичко това – или науката предлага друго обяснение?

В новата си книга Стивън Хокинг и Ленард Млодинов представят най-новите научни хипотези относно загадките на Вселената с език, белязан от блясък и простота.

"Първороден грях" от днес на книжния пазар

"ПЪРВОРОДЕН ГРЯХ" е написан от Тасмина Пери. БОГАТСТВОТО МОЖЕ ДА КУПИ ВЛАСТ, НО НЕ И МЪЛЧАНИЕ... Шеметната красавица Брук Асгил е на ...

„Стивън Хокинг несъмнено притежава дарбата да бъде учител – с лекота илюстрира изключително сложни материи с примери от всекидневието.“

Ню Йорк Таймс

Цена 21,90 лв. Обем 224 стр. Barcode 978-954-655-213-6

 

 

"Арктическо течение" е новото заглавие от изд. "Бард"

"АРКТИЧЕСКО ТЕЧЕНИЕ"- от авторите Клайв Къслър и Дърк Къслър. Спиращо дъха напрежение и дързък полет на въображението! Дърк Пит се за...

 

 

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com